Milyen kutyát ajánlanátok? Sürgős!
Spániel
Kedves, aranyos, okos, picit hullámos a szőre, félhosszú, bájos, szóval szerintem jó ötlet!
Golden retriever, ír szetter, angol szetter. Ha nekem ezek közül kellene választanom, akkor az angol szettert választanám.
Az, hogy ki tudja sétáltatni, csak nevelés kérdése. Egy jólnevelt 70 kilós kutyát is tud sétáltatni akár egy 12 éves lány is.
Miért sürgős? Általában a kutyákra előjegyzést vesz fel a tenyésztő, sokszor akár fél évet vagy többet is kell rá várni.
SZia! Nekünk golden retrieverünk van, nagyon édes, családszerető kutyus. Mi imádjuk. Jövőre lesz 7 éves, és még mindig ugyanolyan játékos, mint régebben.
Előtte cocker spánielünk volt 12 évig. Őt is imádta a család, kb 4 éves voltam amikor kaptam.
Köszi a válaszokat :)Legjobban a spánielen gondolkoztunk el.
Azért sürgős mert nem biztos, hogy tenyésztőtől vennénk, megnéznénk a menhelyeket is.
De még azért várunk hátha még lenne valami ajánlat.
Amúg mitszóltok a tibeti terrierhez?? Sokan mondják, hogy kint is lehet tartani. Barátnőmék is kint tartják
Szia!
Nekem is spánielem van.Rendkívűl kedves,szófogadó,játékos,nagyon gyorsan tanítható.Mondjuk arra számíts,hogy legalább napi 2x(reggel,este) el kell vinned sétálni,hiába van a nagy kertetek!Ugyanis a kiskutyának új embereket,állatokat és új szagokat kell megismernie!
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!