Csak én nem csípem ezeket a yorkikat, bichonokat?
Szerintem egyáltalán nem aranyosak, nem cukik, olyan túltenyésztett kis nem is tudom minek nevezzem őket... Nem tartom kutyának őket.
Nem provokáció, tényleg érdekel, hogy csak én vagyok-e immunis ezekre az "übercukiságokra"
Mondhatnám akár azt is, hogy ha ismernéd a kutyámat bizonyára más véleménnyel lennél, de gondolom azt mélyen magadba tartanád, mert az a lényeg - bármennyire is tagadod - hogy igenis provokálsz.
Valaki itt már leírta és mélységesen egyetértek vele, hogy aki szereti az állatokat, és úgy általában véve a kutyákat annak aztán tök mindegy, hogy mekkora.
Az én kutyám nem egészen 3 kg, de merem állítani, hogy igencsak meresztgetnéd a szemed ha meglátnád, hogy veri kenterbe bármelyik "térd fölött érő igazi kutyát".
Szánalmas a hozzáállásod, általánosítasz és diszkriminálsz.
Nem, nem te vagy az egyetlen.
Nekem yorkim van, terápiás kutyaként dolgozik down szindrómás gyerekekkel. Persze ez csak az én kutyám, sokan vannak, akik rosszul nevelik a kistestű kutyájukat.
Ugyanúgy, ahogy sokan rosszul nevelik a staffordjukat, a német juhászukat, beaglejüket.
Te nyilván alapból nem szereted a kistestűeket, és ezért zavarnak a neveletlen kutyák. Megértem, de nekem meg ezek az übercukiságok a szívem csücskei. Persze megnevelve.
még jó, hogy az én pincsim, 7 kg. Az már kutya? :D
Egyébként nincs ezzel semmi baj, de tiszteletben tarthatnád, hogy másnak meg cuki.
pl volt bnomeknek volt, azzal nem volt problema, kedves aranyos.
de mikor beleharap a bokamba (megtortent), v a nagykutyat betamadja, aztan “harcikutyazas” megy, kozbe nezed a videot, youtuben van pl.
gyerek 3 argentin doggal, porazon, 1ilyen neveletlen odament aztan porul jart.
ilyenkor felfordul a gyomrom, h a not mutatjak h sir, a dogos meg a szemet stb...
istenem nem kell oda engedni, ha nem tudja vissza hivni neki nem kene poraz ???
ez kb olyan mintha elvarnad, h 3 db 2m kopaszhoz odamesz lecsavarsz neki 1 tockost, aztan elvarnatok h o csak mosolyogjon, hat azert a kutya se hulye...
ha mar spaniel, mi a neve annak amelyik kb 2x de inkabb 2.5x nagyobb annal, amit mi spani nak hivunk? vagy ez vmi mix lehet?
bocs h ide irtam.
Ha vörös, akkor lehet hogy az ír szetterre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!