11 hetes yorshire terrier kiskutyámnak nem áll még a füle. Ez mennyire jelent problémát? Láttam már fiatalabb yorkikat, akiknek már állt a füle. Kb. mennyi az a kor amíg nem késő, hogy felállítsa. Az orvos annyit mondott, majd idővel.
már egy jó párszor leírtam erről a véleményemet a fajtatiszta tk nélküli kutyákról!
Igen lehet fajtatiszta törzskönyv nélkül is, nem mindenki adja idiótáknak a vérvonalát 80.000.-ft-ért mikor fizetett több száz eurot a fedeztetésért. Ha magamnak akarok kivenni vagy valaki kiállításra keres kiskutyát és MEGFIZETI akkor annak törzskönyvezek de másnak nem. Itthon nem fizetik meg a kiskutyát sajnos! ( igaz nem yorki )
A szülőknek van törzskönyvük!!!!Láttuk az apukát is az anyukát, tuti fajtatiszta..annyi hogy az apjuk se emelete a fülét, mert a doki azt mondta lusta felemelni :D Nem akarom hogy az én kutyusom is lusta legyen emeli a fülecskéjét.
De a lényeg, hogy akkor még van ideje erre rájönni...
Egyébként, valóban nagyobbacska a füle, mint a többi 11 hetes kutyusnak, a szőrt már levágattam neki
első vagyok
Ilyen nincs , hogy lusta felemelni váltsatok orvost!
Az orvosnak az a feladata, hogy gyógyítson a fajtákhoz nem kell, hogy értsen. Merre felé laksz? Vidd el jó kutyakozmetikába ahol esetleg értenek a fül felkötéséhez vagy ha van yorkis ismerősöd akkor attól is megpróbálhatsz tanácsot kérni. A neten is biztos találsz olyan képet ahol látszik a fül felkötése.
lusta felemelni?az vagy fent áll vagy lent log,emelgetni????azt meg hogyan?
Én ilyenről nem hallottam semmilyen kutyánál....válts szerintem orvost...
ma 11:13
Az a törzskönyvezés egy bejegyzett tenyésztőnél nem eget rengető összeg.Mit nem fizetnek meg itthon a kiskutyákon?
Az anyakutya ellátásától kezdve a kölykök ellátásáig minden ugyan annyiba kerül, akár papírt csináltatsz, akár nem.
tényleg orvost váltok, mert szerintem ilyen nincs h nincs kedve..
köszönöm a segítségeket és a jó tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!