Agresszív vizsla? Mi ez?
Na szóval.
Tegnap lemegyek a futtatóra, minden rendben de egyszer egy kutya elkezd inni egy tálból (Beagle) erre egy vizsla egyszerűen odamegy és megfogja a hátát és elkezdi rázni.
A Beagle gazdája megfogja a vizsla nyakörvét felhúzza és a kutya elengedi és ledobja (nem magasról és nem is erősen) Erre a vizsla gazdája (60 fölötti néni) elkezdi simogatni és babusgatni a saját kutyáját aminek semmi baja. Ma meg a nő mindenkinek leegyszerűsíti a dolgot: A kutyám megfogta a kutyáját és erre az emberke megfogta felemelte és földhözbaszta. És a nő állítja hogy a kutyája nem harap.Meg hogy nem olyan
Most kinek van igaza? Mit kéne tenni?
+ a nő elmesélte a fiának akié a kutya (soha a büdös életben nem láttam még) és ő azt mondta :Majd én lejövök
Húú én se bírom elolvasni:Na az a lényeg egy vizsla neki ment egy Beaglenek a Beagle csak ivott és a vizsla csak nekiment. A beagles amikor meglátta hogy ráncigálják a kutyáját megfogta a támadót felemelte és elengedte amikor elengette a kutyáját. a vizsla gazdája meg szerintem eltúlozza. Kinek van igaza?
Bocsi az eredeti kérdésért
Aha, tisztul a kép. De még mindig nem értem hogy mit túloz el? Hogy elkezdte tutujgatni a kutyát vagy hogy a te kutyád meg akarta leckéztetni a vizslát?
Amúgy az ilyet el kell kerülni. Idős néniknek lehet magyarázni, mert úgyis a magáét hajtja. Ha meg komoly sérülést szerez a kutya, akkor állatorvosi leletet kell csináltatni és kifizettetni vele a kezelést.
7. köszönöm
eltúlozza a megfogást és az elengedést
ő azt mondja megragadta megszorította és földhözvágta
8.: okos gondolat lehet megdfogadom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!