Magyar vizsla 7 hetes kölyöknek milyen száraz tápot ajánlotok ami jó?
azok nagyon aranyosak!
amúgy nézz körül a lidl-ben,ott jók szoktak lenni.
szerintem nagyon nem kell válogatni de ez csak az én véleményem.
A Lidl-ben kaphatók mind nagyon messze vannak a jótól.Nézted valaha az összetételüket?Gabona,húshulladék vágóhídi mellékterméknek csúfolva.Ízfokozók,tartósítók.Ilyen árfekvésben képtelenség normális alapanyagból előállítani.Ugyanilyen gyatra a Pedigree,Friskies,Chappy,Darling és társai.
7 hetesen nem lehetne nálad a törvény szerint,azt ugye tudod?Akitől vetted,mivel etette?
Mi az az árfekvés,amit megengedhetsz magadnak?
Középkategóriás,de jobb minőségű táp a Brit,Josera.
Ha jobban állsz,mehet az Acana vagy az Orijen,utóbbiak mellé nem szabad semmilyen kiegészítőt,pl.kálciumot adni,minden szükségeset tartalmaznak.
Webáruházból tudsz rendelni ilyen tápokat,ki is szállítják az ország egész területére.
Ha én azzal etettem volna mint akitől elhoztam, akkor tejbe áztatott kenyéren élne (élt volna, amíg ki nem szárad).
A vizslánál figyelni kell a fehérje és zsír mennyiségre, mert vékonyak, de magasak lesznek. Fehérje 26%, zsír max 15%, A vitamin 1900NE (színe miatt). Így nálunk az Acana alapból kiesett.
Mi most Select Gold sensitive-el etetünk (10 hós). Nem olcsó de nagyon meg vagyunk elégedve. Mivel elég korán elhoztátok, ezért számolni kell hogy érzékenyebb a gyomra. A vizsagyomor amúgy is érzékeny. A mi vizslánk pl a szóját egyáltalán nem bírta kicsi korába (virslit is max egy felet, különben hasmenés). Emiatt én prémium kategória alá nem mentem tápba.
Az Aldi-s INULIN os száraztáp tökéletes, apró,nem túl kemény, fel van tolva vitaminokkal is, a zsírtartalma alacsony. A Pedigre-t felejtsd el, a legzsírosabb táp.
Nekem kettő vizslám van az egyik 3 a másik 5 éves. Az 5 éves, 2 hónapos kora óta velem van, a 3 éves, kb fél éve került hozzám. De főzhetsz is neki kaját, csirkefarhát,zöldség, répa, rízs kombó, ezt keverheted felesben száraztáppal akár. Édességet sose adj kutyának. A vizslának a veséje nagyon érzékeny, friss víz mindig legyen előtte. Sok örömöt a kutyushoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!