Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » BUDAPESTI kutyások nem szégyel...

BUDAPESTI kutyások nem szégyellitek magatokat?

Figyelt kérdés

Azokhoz a kutyatartókhoz szól a kérdés, akik odasz..atják a kis kedvencüket az utcára és szépen ott is hagyják, végül is minek is fölszedni, ugye?!

Most még hagyján, mert csak simán undorító, de amint melegszik az idő egyre jobb lesz a szaga is meg a legyek is imádják. Komolyan, nem szégyellitek magatokat? Ez hogy van, otthon is a rász...rtok a parkettára és 'majd valami lesz vele' alapon ott hagyjátok?

Én is kutyatartó vagyok, de mindig fölszedem, akár látta valaki, hogy odacsinált, akár nem! Egy sima nejlonzacsi is megteszi... 6. kerületben lakom és rengeteg a kutyasz.r, pedig mossák a járdákat.

2014. márc. 19. 23:42
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

"Nem, nem szégyenlem magamat! Viszont te szégyelld el magad, de sürgősen!"

Miért is? Mert én fölszedem a sz.art, te meg ott hagyod? Gratulálok.

"budapesti, belvárosi kutyás vagyok és kikérem magamnak ezt a stílust... "

Szövegértelmezés... Azt írtam, idézem:"AZOKHOZ a kutyatartókhoz szól a kérdés, akik odasz..atják a kis kedvencüket az utcára és szépen ott is hagyják,"

Ha te felszeded, akkor rád nem vonatkozik, akkor meg mit hőbörögsz? Nem a normális kutyásoknak címeztem a kérdést, hanem az olyan taplóknak, akik a körútra, a betonra és mondjuk a járda közepére szar.atják Buskit meg Szuszikát és aztán ott hagyják.

2014. márc. 20. 16:38
 32/50 anonim ***** válasza:
30%
te hőbörögsz! feleslegesen kelted a feszültséget. igazad van? igen. de te balhézol. minek? fogadd el, ez van. aki eddig nem szedte fel, nem fog miattad megváltozni. feleslegesen pörgeted magad, inkább foglalkozz a kutyáddal...
2014. márc. 20. 19:21
 33/50 A kérdező kommentje:
Ha ezzel a kérdéssel felidegesítek akár 1 trehány kutyást, már megérte...
2014. márc. 20. 21:53
 34/50 anonim ***** válasza:
40%
ez a gond, hogy ők pont leszarják. azt hiszed érdekli őket a véleményed? sajnos nem. akkor minek kelted a feszkót?
2014. márc. 21. 15:28
 35/50 A kérdező kommentje:

Feszkó? :D

Az meg mi, valami külföldi szó?

Jézusom.

2014. márc. 21. 15:56
 36/50 anonim ***** válasza:
24%

Látom, kérdező, szeretsz a szavakon lovagolni. Idézek tőled: "SPARBÓL lenyúlt" ...

Gondolom, úgy érted, hogy ők megveszik, te meg ellopod, hogy a célodnak megfelelően fölhasználd! Kár ez a nagy erkölcsös duma, amit lenyomsz itt, ha közben lopsz, vagy mást buzdítasz arra!

2014. márc. 21. 18:10
 37/50 A kérdező kommentje:

Hú, most nagyon elszégyelltem magam :D

"SPARBÓL lenyúlt morzsás nejlonzacsi"

MORZSÁS ---> amiben vetted a zsemlédet, kakaós csigádat, kis pogácsádat

De igen, inkább lopjanak sparos zacskót az emberek, ha ezen múlik. Jajj, mindjárt jön a TEK :D

2014. márc. 21. 23:30
 38/50 anonim ***** válasza:
ne viccelj a tekkel, még a végén tényleg ott teremnek :D
2014. márc. 21. 23:42
 39/50 A kérdező kommentje:
XD
2014. márc. 22. 00:47
 40/50 anonim ***** válasza:
66%

"De igen, inkább lopjanak sparos zacskót az emberek, ha ezen múlik."

Igazán derék ember vagy. Végül is ha téged nem zavar a kutyasz...r, akár lophatnak, csalhatnak, hisz az nem számít, amiatt te sem szégyelled magad. Gáz vagy, nagyon!

2014. márc. 22. 06:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!