Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » BUDAPESTI kutyások nem szégyel...

BUDAPESTI kutyások nem szégyellitek magatokat?

Figyelt kérdés

Azokhoz a kutyatartókhoz szól a kérdés, akik odasz..atják a kis kedvencüket az utcára és szépen ott is hagyják, végül is minek is fölszedni, ugye?!

Most még hagyján, mert csak simán undorító, de amint melegszik az idő egyre jobb lesz a szaga is meg a legyek is imádják. Komolyan, nem szégyellitek magatokat? Ez hogy van, otthon is a rász...rtok a parkettára és 'majd valami lesz vele' alapon ott hagyjátok?

Én is kutyatartó vagyok, de mindig fölszedem, akár látta valaki, hogy odacsinált, akár nem! Egy sima nejlonzacsi is megteszi... 6. kerületben lakom és rengeteg a kutyasz.r, pedig mossák a járdákat.

2014. márc. 19. 23:42
1 2 3 4 5
 21/50 Firestorm ***** válasza:
66%
Pedig szerintem egy kulturált ember,aki dohányzik az nem fogja füstbe kényszeríteni a nem dohányzó embert,hiába nem zavarja,legyen elég ha mi károsítjuk a tüdőnket nem kell az olyanét is,aki nem dohányzik :)
2014. márc. 20. 12:22
 22/50 anonim ***** válasza:
*már (a végén a "pár" helyett)
2014. márc. 20. 12:25
 23/50 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek. De talán magad is észrevetted, hogy a kulturált ember csak kicsivel kevésbé ritka, mint a fehér holló. :D

Különben ez az egésznek az alapja. Egy kulturált ember nem hagyja ott a kutyagumit, nem fújja más arcába a füstöt és még sorolhatnánk. De a többség kb olyan szinten van, mint egy majom... (Ami olykor már sértés a majmokra nézve.)

2014. márc. 20. 12:28
 24/50 Firestorm ***** válasza:

Csak hogy lásd én nem csak mondom:

[link]

[link]

2014. márc. 20. 12:30
 25/50 Firestorm ***** válasza:

Az emberek sajnos abszolút nem tisztelik a másikat.

Párom nem dohányzik és konkrétan mindig menekülök olyan helyre ahol nem száll rá a füst.

Nekünk egyik szomszéd csinálta éveken át,hogy kiment az ablakba bagózni szépen hamuzgatott kifelé és persze,mivel alatta lakunk hozzánk szállt be nyáron a rengeteg cigi hamu.Végül nem bírtam már és felmentem szólni neki,hogy mind szép és jó,de tiszta hamu a szoba állandóan a másik fele mi van akkor,ha úgy pöcköli el a cigit,hogy hozzám vagy máshoz beesik és felgyullad a lakás?Azóta megszűnt ez a gond.

A kutyasz.r szedés pedig kb 5 mp-es művelet,nem túl megerőltető dolog.

2014. márc. 20. 12:33
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

Á, a zacskó lemaradt a képről! ;)

(Csak mert látom egy aranyos kutyus is rajta van, nem csak a hamutartó. :))

2014. márc. 20. 12:40
 27/50 Firestorm ***** válasza:
100%

A zacsi a táskában és a zsebembe van,mert amennyit ez tojik,mindenhol zacskónak kell lennie :D

Aranyos?Neeem,inkább az ördög tanítványa :D

2014. márc. 20. 12:58
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát én megértem és szégyellem magam mások miatt is - attól függetlenül, hogy rendesen szedem a kutyagumit - met a kutyás emberekek ugyanúgy egy kalap alá veszik, mint a bagósokat.

Vagyis minden kutyás és bagós igénytelen, büdös és szar alak....

Ezért kell/kellen változtatni a dolgon, mert amig "csak" azért néznek rám csúnyán mert én is potenciális "odaszarató" lehetek, addig diszkriminálva vagyok és ez nem a sok unatkozó nyugdíjas sara, hanem igenis az igénytelen és eggyüttélésre alkalmatlan kutyatartók/bagósok miatt van.......

Ha otthagyod a kutyagumit az összes kutyást lejáratod!

2014. márc. 20. 13:23
 29/50 anonim ***** válasza:
42%
Nem, nem szégyenlem magamat! Viszont te szégyelld el magad, de sürgősen!
2014. márc. 20. 14:15
 30/50 anonim ***** válasza:
78%

budapesti, belvárosi kutyás vagyok és kikérem magamnak ezt a stílust...

igen, én is pofán tudnék b*szni minden egyes kutyás, aki otthagyja, mert undorító. de ugyanezt megtenném a szemetelőkkel is.

fánál pisiltetés... van itt 100 méteres körzetben asszem 2 db fa? majd addig tartsa vissza a kutya, amíg odaérünk. nyilván van olyan hely, ahol rászólok, oda nem lehet, de ezért ezt így nehezen kivitelezhetőnek tartom.

plusz, pesten legalább látok olyat, aki felveszi. vidékei nyaralások alkalmával már azért megbámulnak, mert egyáltalán sétálunk, de ha még fel is veszem a sz*rt... 10-ből mondjuk 2 kutyás veszi fel vidéken. mégsem írok ki ilyeneket, mert vannak normális emberek, akik igen.

2014. márc. 20. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!