Budapesti gazdákhoz szól a kérdésem? (elsősorban)
Nem.
Mivel kulturált gazdi összeszedi a sz.rt...
Itt a 4 futiból 3 patyolat tiszta.Nem csak kaki nincsen,de még a fa leveleket is összeszokták szedni egy halomba és beletenni zsákba,összevissza szoktuk takarítani a futtatót,mikor kire jön rá.Kukák is vannak bent elhelyezve az eloltott cigicsikket oda dobják ki,papírzsepit,kutya kakit.
Nekem lenne. Mert ugyan én összeszedem, de nagyon sokan nem. Persze valószínű ez környékfüggő is.
Nálunk 3 futi van. Ebből egyben nincs világítás, ergo télen 5 után már csak génmódosított foszforeszkáló kutyával lehet bemenni. A másik ott mondjuk a társaság sem okés, de esős időben inkább mocsár. A harmadik meg kicsi és rendszeresen nem szedik fel a kakát a gazdik.
Én még azt is megkockáztatnám, ami nálunk a kutyasuliba van a felügyelt futtató. Van ott egy tréner aki tanácsot ad. Segít a tanításban, gyakorlásban. Illetve egy összeszokottabb közösségben egy kutya megőrző jellegű dolog lenne még érdekes. Pl otthagyom fél-egy órára amíg elszaladok boltba, vagy elintézek ezt-azt.Addig jót bandázik a kutya. Ez csak úgy működik persze, ha ismerik a kutyát, amit otthagynak. Én imádom a kutyám, imádok játszani vele, de vannak napok amikor annyira összesűrűsödik minden, hogy jó lenne, hogy amíg ő kergetőzik 3 másikkal, gyorsan elszaladjak postára, bankba, vagy boltba.
Nekem az az álmom, hogy legyen egy nagy nagy bekerített terület, ha nem is a belvárosban de Pest közelben, ahol ténylegesen kifuthatják magukat a kutyák. Tehát kb Városliget, csak bekerítve, megrovó pillantások nélkül.
Na azért fizetnék.
Alapszabály lenne, hogy mindenki felszedi a kakit.
Ha TÉNYLEG nagy lenne, benne akadálypályával, nem sárban, hanem füvön lehetne kutyázni, lenne esőbeálló, közel lenne hozzánk és nem lenne más normális elengedős hely a közelben, akkor szerintem igen.
Ötlet: lehessen bérletet venni, olcsóbban, mint az alkalmi belépők ;)
Na de ahhoz tényleg egy nagy terület kell világítással, ha lenne lehetőség úsztatni, még jobb.
Én 20-30 km-t szívesen utaznék érte, kocsival. Mondjuka környékünkön itt van a Luppa, a Pap-sziget, egy nagyobb rét meg egy patakpart, de ettől függetlenül örülnék még egy helynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!