Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Budapesti gazdákhoz szól a...

Budapesti gazdákhoz szól a kérdésem? (elsősorban)

Figyelt kérdés
Szerintetek lenne igény egy fizetős, de naponta többször takarított, ellenőrzött kutyafuttatóra? Hordanád a kutyádat, ha párszáz forintért cserébe nem kellene mások által kedvesen otthagyott szarkupacokat kerülgetnetek?
2014. márc. 6. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez pont "elkényelmesítené" a gazdikat, lehet hogy akik ímmel-ámmal, de már összeszedik a kakit, azok elkezdik megint otthagyni, és inkább fizetni a tisztaságért. Majd ha épp nem ott sétálnak, megszokásból otthagyják. Jó az ötlet amúgy, de megint több kaki lenne az utcákon, szerintem.
2014. márc. 6. 17:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki lenne világítva, és fedett része is lenne, akkor igen. Nagyon fontos a fedett rész, mert sokszor esik, és most magyarázd el a kutyának, hogy most esik, nem megyünk játszani, csak pisilni. Máskülönben nem. A szar nem zavar, ha eléggé berágok, fogom magam és összeszedem a nagy részét, nem probléma. Volt már rá példa, nem egyszer, nem kétszer...
2014. márc. 6. 17:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A kutyakaki takarítás nekem is a legkevésbé fontos része, megszoktam, hogy összeszedem a kutya után. Ettől még persze értékelném a szolgáltatás azon részét is, hogy takarítják rendszeresen a helyet (nyilván egyéb szemét is termelődne, tehát mindenképp elvárható lenne a pénzért).
2014. márc. 6. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!