Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szüleim nem akarnak kutyát...

A szüleim nem akarnak kutyát venni nekem Bővebben lent?

Figyelt kérdés
Migyárt itt a Karácsony.Karácsonyra a szüleimtől eggy Bichon kutyát kértem.Ki is néztem a neten és nem is drága.De nem akarnak kutyát venni.Hogyan tudom rávenni őket,hogy vegyenek egy kutyát??Meg akinek van bichon kutyája ő mit mond sok gond van vele??Lécci segitsetek
2009. dec. 15. 13:05
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam ezt a sok választ, és igazuk van. De látom te eltántoríthatatlan vagy! Úgyis ki fogod erőszakolni azt a kutyát. Hát majd gondozd rendesen, és nézz majd valami nyári munkát magadnak, mert egy ilyen társasági kutya tartása nem olcsó! Pl: kutyakozmetika!

Ezt biztos a szüleid is tudják, és lehet, hogy nem fér bele nekik a pénzügyi keretükbe! Ha pedig gazdagok, akkor lehet, hogy benned van a hiba! Kérdezd meg őket, hogy mért nem kaphatsz?!

Ezt eddig nem mondták meg??????

2009. dec. 16. 00:21
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

100 euróért gagyit kapsz, ezt borítékolom neked.

Eredeti kell? Egészséges? Akire nem kell hihetetlen pénzeket költeni az állatorvosnál, amikor majd kijön, hogy ez a baja, meg az a baja? Akkor pengess ki 100 ezer forintot.

De előbb nőj fel, tanulj felelősséget, és tanulj meg mindent a kutyákról, azpk neveléséről, amit csak lehet. Amilyen szinten most állsz, egy cserép kaktuszt se bíznék rád, nem hogy egy kutyát.

2009. dec. 16. 00:41
 33/49 anonim ***** válasza:
82%

Gondolom, akkor nem olvastad el a linket, de akkor még egyszer:

[link]

Ha Te szaporítótól hajlandó vagy kutyát venni, akkor neked nem való semmilyen kutya! Mert akkor a felelősséged egy nagy NULLA!!! Az olcsó mindig drágább, de úgy látszik, sok évnek kell még eltelnie és sokat kell tanulnod és tapasztalnod, hogy felfogd a jelentőségét, te gyermek!

Ha meg a másik kutyád szökős, mint ahogy írod, akkor mi fogalmad van neked a felelősségteljes kutyatartásról? Az még nem jutott eszedbe, ha ivartalanítanád, foglalkoznál vele, bichon helyett azt a pénzt a kerítés megjavítására költenéd, akkor ESETLEG tanúbizonyságot tehetnél némi felelősségtudatról?

Jesszusom, neked tényleg nem való semmilyen kutya, óvja mindet attól a Jóisten, hogy a gazdája legyél! Pedig ennyi idősen már lehetne fogalmad ezekről a dolgokról, anyukám! Ismerek sok veled egykorút, aki tökéletes felelősséggel neveli a kutyáját, na ők megérdemelték, hogy a szüleik vegyenek kutyát nekik, százezrekért, Tenyésztőtől és nem szaporítótól! De neked, drága szívem, még azt is meggondolnám, hogy kaktuszt ajándékozzak-e, lehet még az is kipusztulna a kezed alatt!

Megértem a szüleidet, gondolom ők is látják azt, ahogy itt bemutatkoztál nekünk, a gép mögül!

Gratula, hogy te ennyi idősen még csak itt tartasz. Szégyen. :S

2009. dec. 16. 11:15
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

100 euró. Kislány azt nem neked kell kifizetni hanem a szüleidnek. Lehet, hogy egy "eredeti" 200 felett van, de te még nagyon nem vagy tisztában a pénz értékével, tehát előbb dolgozz meg érte és utána olts le másokat, ezzel a nagyképű dumáddal.

Mellesleg meg nekem fajtatiszta a kutyusaim, aztán én nem adtam el a kölykeiket. Elajándékoztam, mert nem akarok pénzt csinálni a picikből, akiket imádtam. És hogy ezt a lelki traumát elkerüljem (hát ki tud ellenállni 6édes törpinek) inkább ivartalanítottam a lány kutyust. Na és azt tudod mennyibe kerül? Drága...tudod mennyi a kutyakozmetikus? Drága...

Teljesen egyetértek a kaktuszos hozzászólóval, nemhogy kutyát de még egy aranyhalat se adnék neked.

2009. dec. 16. 11:29
 35/49 anonim ***** válasza:
51%

11:29-nek: 0:41 vagyok. Nekem szólt ez? "Lehet, hogy egy "eredeti" 200 felett van, de te még nagyon nem vagy tisztában a pénz értékével, tehát előbb dolgozz meg érte és utána olts le másokat, ezzel a nagyképű dumáddal."

Kicsi fiam, tájékoztatásul közlöm, hogy harminc feletti, dolgozó nő vagyok, férjes asszony, gyerekkel, lakáshitellel, menhelyi kutyával, saját autó nélkül. Pontosan tisztában vagyok a pénz értékével, keményen megdolgozom érte, és se meg nem fizetnek, se meg nem becsülik a munkámat. Mégis azt mondom, hogy ha nem engedheti meg magának a minőséget, mert nincs rá pénze, akkor se ezeket a gátlástalan, hozzánemértő szaporítókat gazdagítsa, hanem inkább mentsen meg egy igazán rászoruló kutyát.

Minden egyes szaporítótól vett kutyával kifizetődik valamelyest a szaporítónak, hogy az anyakutyát embertelen körülmények között, ketrecben tartsa, félévente ellesse, amíg csak bírja a szerencsétlen állat. Ha szaporítótól veszel kutyát, akkor ezt a pénzeddel is támogatod.

2009. dec. 16. 12:59
 36/49 A kérdező kommentje:
Te nagy láány.Engem még nem is ismersz,uggyogy...D miért nem való nekem kutya??szerintem való mivel Gondozom a kutyámat xD A bernádhegyi kutyámat apukám gondozza.Ennyit erről
2009. dec. 16. 15:58
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem való kutya. Nagyszájú vagy kevés tudással. 100 euroért nem kapsz bichont, csak szaporítótól, az előttem szólónak igaza van, a szüleid jól teszik, hogy nem vesznek neked kutyát. Gyerekkoromban nekem se vettek. a nagymamámék német juhászát sétáltattam, mikor ennyi idős voltam, mint te, naponta 3x. Tanítottam is, ül, fekszik, helyben marad, lábnál követ, stb. A legokosabb kerti kutya volt a faluban, nagyapám büszke volt rá. Séták alatt behívható volt, hallgatott rám, csodás kutya volt. Te mennyit foglalkozol a kerti kutyáddal? Képzelem, hogy mennyit, ha szökik. Ha szereted a kutyákat, akkor mindegyiket szereted, nem csak a divatos kicsi fehéret. Nem való neked semmi sem. Nőlj fel, dolgozz meg az akárhány euróért és majd akkor eldöntheted mit veszel belőle. Most meg ne nyavalyogj itt, hanem menj ki a kertbe a kutyához. Hideg van, vegyél sapkát.
2009. dec. 16. 20:02
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondoznád a kutyádat, nem hagynád, hogy szökjön. Azt írtad, alig van otthon, mert mindig csavarog. Legalább magadnak ne mondj ellent.
2009. dec. 16. 20:10
 39/49 anonim ***** válasza:

12:59

Nem neked szántam hanem a kérdezőnek. Előbb olvass kérlek, és utána vádaskodj. Mellesleg se a fiad nem vagyok, se senkid, tehát ezt a stílust tartogasd másnak.

Köszönöm!

2009. dec. 16. 20:44
 40/49 anonim ***** válasza:
Nekem is minden vágyam egy második kutya, de tudom, hogy a szüleimnek ez az egy is nagy anyagi teher. Mert igaz, hogy én viszem sétálni, iskolába, de ők fizetik a kaját, orvost, sulit stb. Amúgy meg nagyon jó helyzetben vagy. Én majdnem 15 voltam, amikor megkaptam az első (és eddig egyetlen) kutyámat, te meg még csak 13 vagy és már kettő is van. Amúgy meg nekem nem mindegy, hogy honnan van, csak olcsó legyen, én már kiválasztottam pár kennelt, hogy ha esetleg megengednék, akkor honnan vegyük, Magyarország legjobb kenneleit, nekem csak onnan kell kutya, ha azt mondanák a szüleim, hogy vesznek nekem szaporítótól olcsón, nem egyeznék bele (max egy menhelyibe, mert ott is vannak fajtatiszta kutyák, de a keverékek is okosak és hűségesek lehetnek).
2009. dec. 17. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!