A szüleim nem akarnak kutyát venni nekem Bővebben lent?
Végigolvastam ezt a sok választ, és igazuk van. De látom te eltántoríthatatlan vagy! Úgyis ki fogod erőszakolni azt a kutyát. Hát majd gondozd rendesen, és nézz majd valami nyári munkát magadnak, mert egy ilyen társasági kutya tartása nem olcsó! Pl: kutyakozmetika!
Ezt biztos a szüleid is tudják, és lehet, hogy nem fér bele nekik a pénzügyi keretükbe! Ha pedig gazdagok, akkor lehet, hogy benned van a hiba! Kérdezd meg őket, hogy mért nem kaphatsz?!
Ezt eddig nem mondták meg??????
100 euróért gagyit kapsz, ezt borítékolom neked.
Eredeti kell? Egészséges? Akire nem kell hihetetlen pénzeket költeni az állatorvosnál, amikor majd kijön, hogy ez a baja, meg az a baja? Akkor pengess ki 100 ezer forintot.
De előbb nőj fel, tanulj felelősséget, és tanulj meg mindent a kutyákról, azpk neveléséről, amit csak lehet. Amilyen szinten most állsz, egy cserép kaktuszt se bíznék rád, nem hogy egy kutyát.
Gondolom, akkor nem olvastad el a linket, de akkor még egyszer:
Ha Te szaporítótól hajlandó vagy kutyát venni, akkor neked nem való semmilyen kutya! Mert akkor a felelősséged egy nagy NULLA!!! Az olcsó mindig drágább, de úgy látszik, sok évnek kell még eltelnie és sokat kell tanulnod és tapasztalnod, hogy felfogd a jelentőségét, te gyermek!
Ha meg a másik kutyád szökős, mint ahogy írod, akkor mi fogalmad van neked a felelősségteljes kutyatartásról? Az még nem jutott eszedbe, ha ivartalanítanád, foglalkoznál vele, bichon helyett azt a pénzt a kerítés megjavítására költenéd, akkor ESETLEG tanúbizonyságot tehetnél némi felelősségtudatról?
Jesszusom, neked tényleg nem való semmilyen kutya, óvja mindet attól a Jóisten, hogy a gazdája legyél! Pedig ennyi idősen már lehetne fogalmad ezekről a dolgokról, anyukám! Ismerek sok veled egykorút, aki tökéletes felelősséggel neveli a kutyáját, na ők megérdemelték, hogy a szüleik vegyenek kutyát nekik, százezrekért, Tenyésztőtől és nem szaporítótól! De neked, drága szívem, még azt is meggondolnám, hogy kaktuszt ajándékozzak-e, lehet még az is kipusztulna a kezed alatt!
Megértem a szüleidet, gondolom ők is látják azt, ahogy itt bemutatkoztál nekünk, a gép mögül!
Gratula, hogy te ennyi idősen még csak itt tartasz. Szégyen. :S
100 euró. Kislány azt nem neked kell kifizetni hanem a szüleidnek. Lehet, hogy egy "eredeti" 200 felett van, de te még nagyon nem vagy tisztában a pénz értékével, tehát előbb dolgozz meg érte és utána olts le másokat, ezzel a nagyképű dumáddal.
Mellesleg meg nekem fajtatiszta a kutyusaim, aztán én nem adtam el a kölykeiket. Elajándékoztam, mert nem akarok pénzt csinálni a picikből, akiket imádtam. És hogy ezt a lelki traumát elkerüljem (hát ki tud ellenállni 6édes törpinek) inkább ivartalanítottam a lány kutyust. Na és azt tudod mennyibe kerül? Drága...tudod mennyi a kutyakozmetikus? Drága...
Teljesen egyetértek a kaktuszos hozzászólóval, nemhogy kutyát de még egy aranyhalat se adnék neked.
11:29-nek: 0:41 vagyok. Nekem szólt ez? "Lehet, hogy egy "eredeti" 200 felett van, de te még nagyon nem vagy tisztában a pénz értékével, tehát előbb dolgozz meg érte és utána olts le másokat, ezzel a nagyképű dumáddal."
Kicsi fiam, tájékoztatásul közlöm, hogy harminc feletti, dolgozó nő vagyok, férjes asszony, gyerekkel, lakáshitellel, menhelyi kutyával, saját autó nélkül. Pontosan tisztában vagyok a pénz értékével, keményen megdolgozom érte, és se meg nem fizetnek, se meg nem becsülik a munkámat. Mégis azt mondom, hogy ha nem engedheti meg magának a minőséget, mert nincs rá pénze, akkor se ezeket a gátlástalan, hozzánemértő szaporítókat gazdagítsa, hanem inkább mentsen meg egy igazán rászoruló kutyát.
Minden egyes szaporítótól vett kutyával kifizetődik valamelyest a szaporítónak, hogy az anyakutyát embertelen körülmények között, ketrecben tartsa, félévente ellesse, amíg csak bírja a szerencsétlen állat. Ha szaporítótól veszel kutyát, akkor ezt a pénzeddel is támogatod.
12:59
Nem neked szántam hanem a kérdezőnek. Előbb olvass kérlek, és utána vádaskodj. Mellesleg se a fiad nem vagyok, se senkid, tehát ezt a stílust tartogasd másnak.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!