A szüleim nem akarnak kutyát venni nekem Bővebben lent?
Figyelt kérdés
Migyárt itt a Karácsony.Karácsonyra a szüleimtől eggy Bichon kutyát kértem.Ki is néztem a neten és nem is drága.De nem akarnak kutyát venni.Hogyan tudom rávenni őket,hogy vegyenek egy kutyát??Meg akinek van bichon kutyája ő mit mond sok gond van vele??Lécci segitsetek
Mondok mást is: A kutyám este háromnegyed hatkor már jelzi, hogy lassacskán indulni kéne sétálni. El sem lehet feledkezni róla. :) Hatalmas élmény kutyát sétáltatni télen tök sötétben, szitáló ködben, 0 fok körüli hőmérsékletben a város szélén. Legjobb, mikor odafele jeges hátszél fúj, majd megfordulva mindezt az arcunkba kapjuk. A kutyák legalábbis tényleg élvezik, önfeledten rohangálnak és játszanak együtt. Aztán amikor hallok egy csobbanást (ugye sötét van, az orrunkig sem látunk), akkor tudom, hogy a kis tó még nem fagyott be és a kutyámnak úszni támadt kedve. De megéri, így teljes az élet!
2009. dec. 15. 13:32
13/49 anonim válasza:
Te jeges szélben egy épp csak be nem fagyott tóba beengeded a kutyádat?! Jézusom!
2009. dec. 15. 13:35
14/49 anonim válasza:
Amúgy láttál-fogtál már hörcsögöt? Mert régen utáltam őket, undorodtam tőlük. Aztán a barátnőm vett egyet magának, megnéztem, és nagyon aranyos volt, teljesen megvoltam lepődve, hogy milyen édesek tudnak lenni, simogatni lehetett, mászkált a karomon, stb. És mókás, mikor éjszaka teker abban a kerékben, meg az 'alagutakban' mászkál. :)) Azóta akarok én is egyet. :D
2009. dec. 15. 13:37
15/49 anonim válasza:
Írtad,hogy 2 kutyád is van,és kertes házban laktok..Hányszor viszed a kutyákat a rétre sétálni??Naponta háromszor esetleg négyszer??Hányszor mentél ki esőbe vagy amikor hideg van nagyon csak játszani velük?Hányszor keltél korán reggel hétvégén megetetni őket?Gondolom nem sokszor..Sokan tévedésben vannak ha azt hiszik,hogy kertes házban laknak,és a kutyának elég a kert is,őt nem kell külön sétáltatni..De kell,mert neki is mozognia futnia kéne egy kicsit...
Így valószínű,hogy a szüleid nem is a pénz miatt nem akarnak kutyád adni neked,hanem mert eleve nem vagy felelősségteljes a már meglévő kutyákkal..
Tudod a netezés helyet már a kutyákkal kéne sétálnod a parkban vagy bárhol...
2009. dec. 15. 13:40
16/49 anonim válasza:
Ha csak azért kell ilyen kutya, hogy bevihesd a házba, akkor azt kell mondjam, neked nem való kutya.
Ott van a másik kettő, kutyázni avval is lehet, mert a kutyázás nem a kényeztetésről, ágyban alvásról szól elsősorban!
Tudtad, hogy egy kerti kutyát is minden nap ki kellene vinni sétálni az utcára? És kellene tanítani, törődni vele? Ha annyira szeretnél kutyázni, akkor törődj velük többet, ölelgetésre meg fogj egy ugató plüsskutyát! Lehet kapni a boltokban, az tökéletesen megfelel erre a célra!
2009. dec. 15. 13:40
17/49 anonim válasza:
Mért baj az hogy a kérdező arra vágyik hogy legyen vele a szobába egy kis kutya? Elvégre az ember társaslény..
Mutass szüleidnek képeket a kiskutyáról, mesélj róla nekik, hátha szimpatikusnak találják:)
2009. dec. 15. 13:56
18/49 anonim válasza:
Teljesen igazuk van az előttem válaszolóknak! Amikor olvastam a kérdésedet nem tudtam hogy van két másik kutyád. És még sajnáltalak is volna! De most már nem tudlak! Attól hogy a kutyusaid a kertben vannak ugyan úgy törődni kell velük! És ha már nem engedik a szüleid hogy be vidd őket a házba rögtön új kutyát kell kérni?!Ez a megoldás? Inkább törőd velük! Vagy talán nem is a te kutyáid mert a szüleid gondozzák őket? Neked csak plüss kutya való!
2009. dec. 15. 13:57
19/49 anonim válasza:
Próbáld megérteni Őket..talán megvan az okuk rá, hogy nem akarnak egy plusz terhet a nyakukba venni.... mert az lenne nekik, mind időben mind anyagilag.
2009. dec. 15. 14:20
20/49 anonim válasza:
Ja hogy van két kutyád és az nem elég neked? akkor mit csodálkozol hogy nem akarnak egy harmadikat?????
Érthető. legközelebb meg már ez sem fog tetszeni, hanem egy akármilyen másik kell majd...ugyan már!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!