A szüleim nem akarnak kutyát venni nekem Bővebben lent?
lehet, hogy nálatok a tartási engedély csak 2 kutyára terjed ki.
amúgy meg sztem azért se mert a pénztárcájuk nem engedi meg a 3. ebet..
nekünk 2 kerti és egy lakási van.
kintre: hetente egy karton(25db és 500g).. na ez olyan 10000Ft EGY télen.. hetente.. szóval.. a benti pedig 1karon/hó
ez olyan 6000Ft.
16Ezer egy télen.. nyáron csak 11ezer.. szóval tényleg nem ajánlom mert húzos :S
és főleg nem ajándékba.. én most kaptam 8 hónapja a kutyám :)))
egész nyáron nem bulizhattam.. csak ha a kutya is jött. de nem bántam meg.. ezt 14 éves fejjel. De gondolom, te nemtűrnéd, inkább odapasszolnád anyádnak, apádnak a kutyát h vigyázz rá pls csak egy napra..
tehát.. elöbb azon gondolkozz el, hogy mit mikor hogyan és hol tudsz vele csinálni.. ha valami nem jó akkor nem kéne kutya, mert ezt csak ő szenvedi végig...
Szia!
Korábban már válaszoltam neked, de most eszembe jutott még valami arról, hogy mekkora felelősség egy kutya. Itt van ez a könyv, ingyen letölthető: ***** amit javaslok, hogy olvass el, mielőtt egyáltalán arra gondolnál, hogy saját kutyát szeretnél. A kutyát ugyanis még a legjobb szándékkal is el lehet rontani, rosszul nevelni. Tedd meg ezzel a könyvvel az első lépést afelé, hogy egyszer majd szerető, gondos, jó gazdi légy.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
100 euró=kb 280x100= kb 28ezer forint. Annak sok, hogy szaporítónak add, ahhoz viszont kevés, hogy tenyésztőtől vegyél belőle kutyát.
És igen, vannak, akiknek sajnos ennyi jut egy hónapra, de ettől ez még nem lesz sok pénz. Sőt, ennyi pénz rémesen kevés bármire, beleértve az éhenhalást is.
16:43-nak: 16:32 vagyok.
Menhelyi kutyám van idestova négy éve, és ha rajtam múlik, a következő is az lesz. De ha valaha, egyszer majd fajtatisztát szeretnék, akkor megbízható tenyésztőt keresek, és ki fogom pengetni az árát egy egészséges kölyökkutyának.
Vagy fajtamentésből szerzek egy felnőttet... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!