Költözünk. Évek óta kertesházban élünk, de most költözünk társasházba. Építkezni akarunk majd, és ahhoz meg el kell adni ezt a házat. De építkezni, meg csak évek múlva tudunk, így addig ott kell élnünk a társasházban. Van két kutyánk. Egy németjuhász és egy kis keverék. Nem tudjuk őket hova rakni, csak oda a telekre, de onnan meg megszöknének és egyenlőre nem is tudunk oda mindennap kijárni. Ez az ember aki meg akarja venni a házunkat nézegette a két kutyát, és tetszenek nekik, merthogy nagyon barátságosak és labdáznának folyton. Apa meg azt mondta, hogy ő belemenne, hogy itt hagyja, merthogy a kutya úgyis ahhoz kötődik aki eteti. Most elmondta nekem, hogy ezt tervezi én meg azóta sírok, mert a németjuhász nem annyira érdekel, de a kis keveréket én fogadtam be az utcáról, még kölyökkorában szakadtan, soványan. Követett hazáig és befogadtuk. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Teljesen csak én számítok neki. Nem tudnám elviselni, ha másnak el kéne adni. Évek óta velem van. De nem tudom, hova elhelyezni. Szerintetek mi legyen? NEm akarom eladni. Ő a mindenem.
"Ő a mindenem" ha tényleg így van NAGYON GYORSAN add el mert nem lesz neki jó veletek!! Kis lakásban ha nem tudjátok elviselni akkor új gazdi kell neki.
2014. márc. 18. 21:11
22/29 A kérdező kommentje:
Na jó. Először is, én nem a falkája vagyok. Nem a falkavezére. Én a gazdája vagyok. Minden nap sétálok vele, futok vele. Ápolom a szőrét. Hetente ki van kefélve a nagynak a bundája. De az udvaron van, úgyhogy bocsánatos bűn azt hiszem, ha nem minden nap mosdatom a drágákat. Nos, az ételről had ne mondjak semmit. Pulykanyak, kacsafej, egész tyúkból , kacsából áll. Továbbá kiegészítő táp és zöldségmaradékok.
És ha megértitek ha nem, nem tudok veletek mit kezdeni, de nem engedik a szüleim.
2014. márc. 19. 14:28
23/29 anonim válasza:
Nem te érdekelsz hanem, a kutyák! Mi lett velük?
2014. márc. 25. 18:26
24/29 A kérdező kommentje:
A nyár még messze van. Van idő gondolkodni. Semmiképpen nem válok meg tőlük. Valószínűleg mégis kivisszük őket a telekre és ott fogják őrizni, az építkezést. Mint korábban is az előző kutyánk ezzel a házzal.
2014. márc. 26. 20:43
25/29 anonim válasza:
Hát sikerült a legrosszabb kiválasztani...Ez nem volt bent az eredeti három opcióban nem véletlenül.....
2014. márc. 26. 20:54
26/29 A kérdező kommentje:
Miért a legrosszabb? Egésznap nagy telken rohangálhatnak. Lesznek emberek akik ellesznek velük, aztán délután mi is kimegyünk hozzájuk, játszunk velünk, elmegyünk sétálni egyet a az erdőbe. Aztán ha nyáron odaszokjanak kint is alszunk velük párszor.
2014. márc. 26. 21:48
27/29 Gyöngy9400 válasza:
"én nem a falkája vagyok. Nem a falkavezére. Én a gazdája vagyok." Tudod, mióta az ember háziasított a kutyát, igen is az a család a falkája, amelyben él, valamint a gazdáját tekinti falkavezérnek. Ha jól van nevelve, neki engedelmeskedik feltétel nélkül. ..... a telken lesznek emberek, akikkel majd ellesznek..... Nekik szükségük van a falkájukra, főleg a falkavezérükre. Ha te nem leszel velük, akkor tényleg jobb, ha új falkát és új falkavezért kapnak.
2014. márc. 27. 18:40
28/29 anonim válasza:
Kérdező emlékszel még a saját szavaidra? Megmutatom mit kellene újra elolvasnod, mielőtt teljesen biztos lennél a rossz döntésedben:
"Nem tudjuk őket hova rakni, csak oda a telekre, de onnan meg megszöknének és egyenlőre nem is tudunk oda mindennap kijárni."
Ki fog azoknak a szegény kutyáknak enni adni? Vagy majd hetente löktök eléjük valamit? És ha bajuk esik, elüti őket az autó? Nem is tudnátok róla? Ki és mikor fogja őket sétáltatni, játszani velük? Nyáron naponta többször kell friss vizet adni nekik, akkor mi lesz? Jaj, legalább a saját szavaidba gondolnál bele.......
2014. márc. 27. 19:23
29/29 anonim válasza:
Na gratulálok... VIDD ŐKET MÁSIK GAZDÁHOZ!!!!!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!