Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fiu kutya mellé lehet fiu...

Fiu kutya mellé lehet fiu kutyát venni?

Figyelt kérdés
Van egy fiu goldenem , négy éves. Arra gondoltam hogy vennék még egy kutyust de nem tudom fiu vagy lány legyen. boxerre gondoltam és jobban hajlok a fiu kutyusra, de nem tudom hogy fognak e veszekedni ha a kölyök is megnő. Lánnytol tartok, mert sosem volt lány kutyám és tartok a balesetektől :):):)
2009. dec. 11. 19:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Nekem tizen évig volt 2 fiú kutyám, németjuhászok. Amíg a rangsor ki nem alakul vannak kisebb viták, de vér sose folyt! Szerintem egy golden mellé simán vehetsz egy fiút!

Sok sikert hozzá!

2009. dec. 11. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
Nekünk már volt 1-2 évg fiu-lány kutyunk együtt (épen egészségesen)és nem volt kölyök!
2009. dec. 11. 21:27
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

előzőnek: akkor mázlid volt,de azért ne bíztass erre másokat ha lehet...

kérdezőnek: olyat választasz amilyet akarsz.szukával egyszerűbb lesz (ivartalanítani KELL!!!) de kannal is megoldható, azt se kell hagyni, hogy lerendezzék egymás között, mert Te vagy a főnök, Te mondod meg, ki kivel vereszik. (és persze senki senkivel ez egyértelmű:)) de ha nem vagy elég tapasztalt,vagy magabiztos, válassz szukát és kész.

2009. dec. 12. 16:34
 14/17 anonim ***** válasza:
68%

Hát ebbe az avatkozz bele dologba kicsit belekötnék, ha nem bántalak meg, kedves előttem szóló. :)

Tapasztalatból mondom, beleavatkozni csak akkor kell, ha nagyon eldurvul a verekedés vagy netán már vérre megy. Ha beleavatkozol, előbb-utóbb úgyis lejátsszák, ha máskor nem, majd akkor, ha nem vagy otthon vagy éppen nem látod őket. És sokszor ilyenkor még durvább a verekedés, mintha amúgy hagytad volna, hogy lerendezzék. Arra kell vigyázni, hogy a vezéri posztért nem küzdhetnek, mert a vezérnek neked kell lenned. De a vezér alatt is megvan az állatok között a rangsor és ezt el kell dönteniük valahogy. Mert a vezér alatt sem egyenlőek a falkatagok, a hierarchiában csakis alá és fölérendelt viszonyok vannak, egyenlők nincsenek. Tehát amíg nem vérre megy, addig ne szólj bele szerintem. Ha te vagy a vezér, akkor úgysem lesz komoly harc.

2009. dec. 12. 16:59
 15/17 anonim ***** válasza:
egyetértek az elöttem lévővel nekem is van két kanom és amig nem hagytam, hogy lerendezzék addig újra és újra összekaptak, de nem mindig vérres harc volt, van hogy egy pillanat alatt eeldől melyik a falkavezér, ha nagy a külömbség az erő viszonyok között.
2009. dec. 12. 20:20
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
szerintem lenne egy kis agresszió köztük,de ez neveléssel finomítható. tévhit hogy a lány kutyával nem verekedne össze, mert nekem két kutyám van fiú és lány és szoktak verekedni, nem csak játékból(!)
2010. jan. 1. 17:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is egy Golden Retriverem van,aki 4 hónapos,mellette van még egy pulim is aki 5 éves. Jól megvannak egymással,nem volt még köztük vita. Meg szerintem a retriver nyugodt kutya és nem bántaná a másik kiskutyát. Mindakettőt ugyanugy szeressed és foglalkozz velük.
2010. jan. 2. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!