Hogyan tudnám bevadítani a kutyámat? Nem akarom, hogy a szomszéd simogassa! Ha én nem mehetek a kerítés közelébe, Ő se merjen!
Neki van saját kutyája láncra verve! Simogassa azt!
Nem tudom elzárni, nincs kennel, és a kertítés az drót kerítés, és a kutyám barátságosan, oda megy hozzá!
Azt akarom, hogy vad legyen, ne tudja már oda hívni a szomszédom! Ha nagyon kutyázni akar, kutyázzon a láncos kutyájával!
Hogyan tudnám bevadítani? Az Ővé is vad, ha a kerítés közelébe megyek, már szedné szét ugatva a láncot! Na az enyémnek is ilyen reakció kellene! Ha engem nem enged a kerítés közelébe az Övé! Az enyém se engedje Őt oda! 1:1 állást akarok!
Ötletek?
Kerítés megcsinálása olyanra, hogy ne lehessen átlátni rajta. Így simogatás sem lesz.
Szomszéddal beszélgetés, hogy legyen szíves hanyagolni a simogatást. Amúgy miért baj, ha simogatja?
Mennyi idő a kutyád? Milyen fajta? Mert ha eleve olyan fajta aminek az a jellege hogy emberekkel barátságos akkor veszett fejsze nyele.
Amúgy istenem, 11 éves vagy, hogy gondoltad te ezt el hogy majd egyedül nekiállsz bevadítani a kutyát? Eleve bukó az egész mert ez a kutya jellemétől függ, az ÖV-hez meg még igencsak kölyök vagy.
Ha annyira zavar akkor szólj a szomszédnak és foglalkozz többet a kutyáddal. Az enyém is nagyon barátságos mindenkivel, mégsem megy oda vad idegenekhez még ha azok kajával csalogatnák akkor se, mert _hozzám_ ragaszkodik, és nem mástól várja el a törődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!