Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagy a baj? A dokink szerint...

Nagy a baj? A dokink szerint semmiség, de gondolkozom hogy beviszem állatkórházba.

Figyelt kérdés
Ma reggel még minden rendben volt a kutyámmal másfél órát játszottunk a parkban. Hazafelé egyszer leült (nem szokott) de gondoltam csak elfáradt. Aludt egy nagyot, addig én elmentem suliba meg ilyenek, aztán mentünk le a délutáni sétára. A lépcsőn egy kicsit húzta magát, de gondoltam nincs nagy baj. Lent még jött szépen, de nem játszott a pajtikkal hanem folyamatosan leült. Itthon egyből lefeküdt, ha jön valaki csak csóvál ezerrel de nem kel fel, kajáért sem kel fel. Felhívtam a dokit, de szerinte csak pihennie kell mert meghúzta a lábát. Ilyenkor tesztelem hogy eszik-e, de a kedvenc falattól is elhúzta a fejét, és ez az ami zavar. Ha fájna a lába, akkor attól még enne, nem? Nem láttam hogy megevett volna valamit, de az orvosunk egy balf***sz nem bízom benne igazán. Nem lehet mérgezés, vagy gyors lefolyású más betegség? Valami tünet amiből rá lehet jönni? Vagy a lábán mit nézzek meg, hogy segítsek neki?
2014. febr. 18. 18:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szuka vagy kan?
2014. febr. 18. 22:44
 12/18 A kérdező kommentje:
35 kilós kan kutyus, kullancs nem volt benne. A doki sem tudott mit mondani mert tényleg kába, nem fogad el semmi kaját, de a lába nem érzékeny, a hasa se, nem hányt, nincs láza, nem evett fel semmit... Annyi hogy kicsit gyorsabban veszi a levegőt mint kéne. Kialussza magát és reggel irány a kórház! Azt mondta az orvos hogy talán a szalag húzódott meg ami gyakran csak terhelésnél fáj ezért nem is adott fájdalomcsillapítót nehogy elkezdje terhelni.
2014. febr. 18. 23:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha csak terhelésnél fáj, de nem terheli, akkor miért nem eszik? Nekem ez sántít...
2014. febr. 18. 23:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, és a levegőt sem kellene furán vennie... Egész éjjel mellette leszek és figyelem, az orvos másik tippje valamilyen pár nap alatt lefolyó gyomorrontás, és hogy fájt a hasa azért ment kicsit furán... Sajnos tudom hogy az ilyen házhozjáró téma elég lutri és ha úgy látnám nem ismernék se Istent se embert rohannánk a kórházba de most olyan nyugodtan pihen és legalább annyit megtudtam 7500 jómagyar forintért hogy nem ez a vég. Még csak 2 éves múlt amúgy. Anyám szerint lehet hogy csak hiszti mert minden alkalommal azonnal ugrok akármi baja van. Ha valóban akkor okos a kutya mert most is ugrok. :D
2014. febr. 18. 23:11
 15/18 A kérdező kommentje:
Megitattam vele fecskendőből némi vizet, már majdnem evett is, de aztán valamiért mégsem. Kicsit mintha jobban lenne, kezdem én is úgy látni hogy valami vírus. Majd szólok mit mondtak a kórházban, köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 18. 23:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nos, minden rendben kiderült hogy van egy kis mandulagyulladása, amit valószínűleg a többi kutyától kapott el. Nem nehéz, mert minden nap vagy 5-10 kutyával játszik a parkban, szóval meg sem lepődöm, olyanok tisztára mint a gyerekek. :D Csak hülyén jött ki a dolog, mert pont aznap húzta meg a lábát mikor estére kijött rajta a betegség, és így én azzal kötöttem össze a dolgot, pedig semmi köze sem volt hozzá. 2 óránként itattam fecskendőből, aztán reggel kapott injekciót, délutánra már evett-ivott magától, és láthatóan semmi baja. Legnagyobb bünti neki hogy most egy hétig nem mehetünk pajtik lözé mert ez a betegség fertőző ugye, úgyhogy szomorúság van. :( Köszi a válaszokat mindenkinek, és figyeljetek a kutyusaitokra mert járvány van! :)
2014. febr. 20. 10:26
 17/18 A kérdező kommentje:
Ja, az meg közröhej hogy a házhoz kijövő orvos annyit nem csinált hogy belenézzen a torkába, a kórházban ez volt az első... Nem aggódtam volna halálra magam egész éjjel...
2014. febr. 20. 10:28
 18/18 sippara ***** válasza:
Minden jó, ha jó a vége :) Jobbulást nektek :)
2014. febr. 20. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!