Jár valaki Miskolcon az állatkórházba? És milyen?
Tisztelt Állatszeretők!
Ezt az állatkórházat semmilyen körülmények között sem ajánlom!
A kutyám rosszul lett egyik nap, elvittem, mondták, hogy biztos epilepsziás lesz, adtak gyógyszert, nem hatott. Elvittem ismét 3 nappal később, akkor megröntgenezték, és kitalálták, hogy diszpláziája van.( porckopás a csípőjénél) Mikor 5 napra rá még rosszabbul lett, felkerestünk egy új orvost, aki rájött torokgyulladása volt, azóta meggyógyult és jól van. Ha később visszük el ráment volna a tüdőre és belehal. A MISKOLCI ÁLLATKÓRHÁZBAN 2 ALKALOMMAL JÁRT EGYSZER SE VETTÉK ÉSZRE ÉS SZEGÉNY KUTYA 12 NAPIG SÚLYOS LÁZZAL ÉS OLYAN TOROKGYULLADÁSSAL SZENVEDETT, AMIT A HORVÁTH TIBOR DOKTOR ÚR NEM VETT ÉSZRE! Nem tudott nyelni szegény, lefogyott és kiszáradt és egyfolytában nyüszített.
Ennyi a véleményem az állatkórházról!
A Horváth Tibor pedig nem orvos, mert nem ismer fel egy egyszerű torokgyulladást, és 16000ft-t fizettem a semmiért és majdnem meghalt a kutyám... Pénzéhes és nem is érti a dolgát...
A másik orvos, aki viszont meggyógyította : dr. Kondrák László 06/20-936-10-12 ő a Győri kapui állatorvosi rendelőben dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!