Nemsoká indulunk az állatkórházba. Mit kell magammal vinnem?
Elütötte egy autó a 11éves spániel kutyusomat és nemsokára indulunk vele a kórházba mert csak 9kor nyit:\ Raktam be neki oltási könyvet, vizet (+tálat), szájkosarat, pokrócot, és ma reggel a helyi doki adott neki nyugtatót, fájdalomcsillapítót, gyulladáscsökkentőt és valami gyógyszert.
Kell még valamit magunkkal vinni?
A kötekedő válaszoktól kíméljetek, így is nagyon ki vagyok borulva, hisz arról a kutyáról van szó akivel együtt nőttem fel és életem első kutyusa:(
16/L
Szerintem a lényeg megvan. Már csak ti kelletek a gazdik (az ilyenkor jó a kutyának, a a szeretett gazdi ott van mellette), na és szegény kutyus.
Drukkolok, hogy helyrejöjjön! Aztán majd írd meg, hogy mi van vele!
Szerintem, aki bele köt abba, hogy törődsz a kutyáddal, és el viszed egy olyan helyre, ahol megfelelő ellátást kap, az húzza le magát a wc-n. Szerintem is elég esz ennyi amit le írtál.
Jobbulást a kutyinak, és ,majd írj, hogy mi van vele!:)
22/L
Szerintem is elég ennyi amit felsoroltál. Esetleg ha van neki olyan akkor a kedvenc játékát vagy valami tárgy otthonról ami megnyugtatja ha esetleg ott kell maradnia éjszakára is.
Mindenképpen írd meg majd, hogy mi volt! Remélem felépül!
Na sziasztok.
Most értem haza.
A doki csinált egyből röntgent és kiderült, hogy eltört 2 csigolyája, a bordái és a farka. Bent kellett hagyni a kutyust mivel ma már meg is műtik. Holnap délután kell telefonálni, hogy mi lett vele.
Remélem minden rendben lesz:(
Köszönöm, hogy ennyien aggódtok érte, nagyon jól esik.
Holnap is írok.
1. vagyok.
Ti szegények...jobbulás neki! Az a kedvenc játék tényleg jó ötlet.
Én majd jövök holnap is, és megnézem mit írtál.
2. vagyok!
Ne aggódj jó kezekben van a kutyusod. Bár ilyenkor nekem is mondhatná bárki, hogy ne aggódjak!:S
Szóval, csak szurkolni tudok a távolból, küldök neki sok energiát!:)
22/L
Na sziasztok.
A műtét sikerült, holnap már haza is hozhatom.
Remélem minden rendben lesz vele.:)
Köszönöm hogy aggódtok érte, nagyon jól esik♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!