Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nemsoká indulunk az állatkórhá...

Nemsoká indulunk az állatkórházba. Mit kell magammal vinnem?

Figyelt kérdés

Elütötte egy autó a 11éves spániel kutyusomat és nemsokára indulunk vele a kórházba mert csak 9kor nyit:\ Raktam be neki oltási könyvet, vizet (+tálat), szájkosarat, pokrócot, és ma reggel a helyi doki adott neki nyugtatót, fájdalomcsillapítót, gyulladáscsökkentőt és valami gyógyszert.

Kell még valamit magunkkal vinni?

A kötekedő válaszoktól kíméljetek, így is nagyon ki vagyok borulva, hisz arról a kutyáról van szó akivel együtt nőttem fel és életem első kutyusa:(

16/L

2010. okt. 28. 07:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a lényeg megvan. Már csak ti kelletek a gazdik (az ilyenkor jó a kutyának, a a szeretett gazdi ott van mellette), na és szegény kutyus.

Drukkolok, hogy helyrejöjjön! Aztán majd írd meg, hogy mi van vele!

2010. okt. 28. 08:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem, aki bele köt abba, hogy törődsz a kutyáddal, és el viszed egy olyan helyre, ahol megfelelő ellátást kap, az húzza le magát a wc-n. Szerintem is elég esz ennyi amit le írtál.

Jobbulást a kutyinak, és ,majd írj, hogy mi van vele!:)

22/L

2010. okt. 28. 08:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is elég ennyi amit felsoroltál. Esetleg ha van neki olyan akkor a kedvenc játékát vagy valami tárgy otthonról ami megnyugtatja ha esetleg ott kell maradnia éjszakára is.

Mindenképpen írd meg majd, hogy mi volt! Remélem felépül!

2010. okt. 28. 08:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Na sziasztok.

Most értem haza.

A doki csinált egyből röntgent és kiderült, hogy eltört 2 csigolyája, a bordái és a farka. Bent kellett hagyni a kutyust mivel ma már meg is műtik. Holnap délután kell telefonálni, hogy mi lett vele.

Remélem minden rendben lesz:(

Köszönöm, hogy ennyien aggódtok érte, nagyon jól esik.

Holnap is írok.

2010. okt. 28. 12:59
 5/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Ti szegények...jobbulás neki! Az a kedvenc játék tényleg jó ötlet.

Én majd jövök holnap is, és megnézem mit írtál.

2010. okt. 28. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Oh szegény. De most már jó kezekben van, biztos nem lesz probléma! Drukkolok értetek.
2010. okt. 28. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Ne aggódj jó kezekben van a kutyusod. Bár ilyenkor nekem is mondhatná bárki, hogy ne aggódjak!:S

Szóval, csak szurkolni tudok a távolból, küldök neki sok energiát!:)

22/L

2010. okt. 28. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
3. voltam.
2010. okt. 28. 19:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Na sziasztok.

A műtét sikerült, holnap már haza is hozhatom.

Remélem minden rendben lesz vele.:)

Köszönöm hogy aggódtok érte, nagyon jól esik♥

2010. okt. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!