Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ha ma úton leszünk...

Szerintetek ha ma úton leszünk akkor téli kabát kell? Nemsokára indulunk

Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 08:08
 1/6 anonim ***** válasza:
A bélés nélküli széldzseki biztosan nem lesz elég. Valami vastagabb nem árt, ha még nem is az, amelyikben a mínuszos időkben jársz.
2011. okt. 21. 08:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Miét ne az?

èn simán ráadom. ha 10 fok alatt van, nekem még zsákba is teszem. ha melege van kigombolom vagy lazítok rajta.

de a gyerek ül csak a kocsiban ö nem mozog, ö sokkal hidegebbnek érez mindent.

2011. okt. 21. 08:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy miből válogathatsz. Ha van bélelt, de nem téli kabát, én azt ajánlom. Egy széldzseki valóban nem elég már. Ha csak széldzseki és télikabát van, akkor télikabát.
2011. okt. 21. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem elég a tavaszi kabát (bélelt)

alá egy vékony pulcsi meg egy termo vagy kötött

naci alá adnék egy cicanadrágot vagy harisnyát

sapkából sem kell még a téli

2011. okt. 21. 08:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Fiam (3.5 éves) oviba így ment reggel.

Atléta, rá egy hosszúujjú felső, rá egy vastag polár kardi,rá egy susesz anyagú tavaszi-őszi kabát. Fejébe vékony anyagú kötött sapi (átmeneti).

Alulra alsógatyesz, és olyan vászon naci aminek belül van egy pamut anyagú bélése harisnyát még nem adok rá. Akkor se ha kint vagyunk.

2011. okt. 21. 09:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Én így öltöztettem őket:

3 éves fiú: atléta, póló, vastag pulcsi, őszi kabát, harisnya, farmer és vékony kötött sapi.

5 hónapos kiscsaj: r.u. body, vastag pulcsi, harisnya, bélelt őszi overál, kötött sapi ill betakartam egy pléddel. Jóízűen aludt végig.

2011. okt. 21. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!