Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vigyem 2 napra a Balatonra?...

Vigyem 2 napra a Balatonra? Holnap indulunk, nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés

1,5 óra az út, nem szereti, de 2 napért megérné.

Azért gondolkozom rajta, mert 2 napig folyton figyelnem kell rá és túlaggódom magam(a nyaraló erdő és rét szélén van, jelképes kerítéssel, így felügyelet nélkül nem merem ott hagyni, házban nem szeret lenni, vagy figyelünk rá, vagy játszanak vele, vagy kikötöm árnyékba amíg pihenünk, bár úgyis a nap nagy részét kirándulással szoktuk ott tölteni).

De, ott lesz a 15 éves hugom és 3 unokatestvére, akik elvileg szivesen játszanak majd vele, addig hugomra rá merem bízni(csak a nyaraló körül, ők nem vihetik ki a kutyát persze)és így nem kell 48 órán át ránéznem.

Sátorban aludnék, vagy bent ő is mellettem, vagy előtte kikötve, de azért inkább bent mert van egy odatartozó róka ami minden éjjel lejár a kertbe és nem akarom h esetleg találkozzanak.

Elvigyem? A gyerekek nagyon unatkoznak és 2 napig lenne mit csinálniuk a felügyeletünkkel, legalább lemozgatnák a kutyát(nagyon aktív, juhászkutya, jól szocializált, gyerekekkel is).

2010. aug. 18. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ezt nehezen tudnánk eldönteni helyetted, de én a helyedben simán elvinném. Bár az én kutyám megszokta az utazgatást, nem gond neki, hogy ismeretlen helyeken aludjon, figyelni rá, meg nem gond nekem, ennyit megér, hogy egy jó kis fáradt kutyával érjek haza.

Arról nem írtál, hogy mi a B verzió. Ha otthon marad, van aki figyel rá?

2010. aug. 18. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
ha gond neked h figyelj rá, akkor kérj meg családtagot bnőt h 2 napig vigyázzon rá, sétáltassa meg
2010. aug. 18. 15:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha marad, csütörtök reggel kap egy nagy adag kaját és péntek koraeste már jövünk haza, vize van bőven, az egyedülléttel nincs baja, sétálni nem kell vinni mert udvaron van nem lakásban
2010. aug. 18. 20:12
 4/4 A kérdező kommentje:
maradt
2010. aug. 21. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!