Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Holnap reggel indulunk a...

Holnap reggel indulunk a balatonra,5 órás lesz az út, mire kell figyelni siófokon?

Figyelt kérdés
Rovarok, vizi nővények, balesetek, stb szeretnék vigyázni a családomra.
2010. júl. 12. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már vagy 5x voltam Siófokon,a szúnyogírtó nem árt,de minket pl baleset sose ért,meg a vizinövényekkel se gyűlt meg a bajunk,nem nagyon vannak :D Bár ez gondolom strandfüggő is,de én vagy 3-félén is voltam,de egyiken se volt semmilyen növény.1x láttunk siklót,1x meg halat,de nem voltak veszélyesek.Az útra meg vigyetek magatokkal sok inni,enni valót (tőlünk is 5-6 órányira van a Balcsi),és sokszor álljatok meg pisilni:)) Ja meg vigyetek térképet az útra a biztonság kedvéért :D Meg Siófok-térképet is,azt Siófokon lehet venni ingyen,és nagyon jó szolgálatot tesz,rajta van minden látnivaló,hogy mit érdemes megnézni,meg hogyan lehet eljutni hozzájuk.Irigyellek titeket most:)
2010. júl. 12. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Én tegnap jöttem haza:( Rengetegen vannak, elég drága minden.Szúnyog nem sok volt, de mindenképp kell ellene valami.A víz most elég mély, bár nem tudom mekkora gyerekkel mentek.A hőmérséklete kellemes.Benne semmilyen állattal, növénnyel nem találkoztam.Vigyetek gumimatracot, labdát, és sok innivalót, mert a kajáldákban nagyon drága.Jó nyaralást!!
2010. júl. 12. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is menni akarok :'(
2010. júl. 12. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Többször voltam Siófokon, még sosem ért baleset, viszont szépen le lehet égni, vigyetek magas faktorszámú naptejet, napozás utáni krémet, esetleg Panthenolt.

A sétáló utcán elég drágák az éttermek, viszont van egy amerikai étterem, ahol igazi hamburgert készítenek, az isteni... A mi kedvenc éttermünk, ahova visszajárunk, az Amigo [link] , ez egy utcával arrébb van a sétánytól és sokkal olcsóbb, viszont istenien főznek, igényes a hely.

2010. júl. 12. 12:18
 5/5 anonim ***** válasza:

zsebtolvajokkal, betörökkel, strandtolvajokkal .. rengetegen vannak

az szálláson se hagyjátok elöl a kocsikulcsot-ékszert-pénzt

a strandra meg tényleg a törölközön, kaján, szükséges készpénzen kivül ne vigyetek semmit

ismerösnek (mi siófokiak vagyunk) elvitték a kocsikulcsot és a lakáskulcsot a strandról, vitték a kocsit, amire hazaértek feltörték a lakást is .. tudták a címet a papírjaiból

2010. júl. 13. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!