Vasárnap indulunk a kutyatáborba! Életem első kutyatábora sőt életem első tábora. Már nagyon izgulok! Tanácsok?
Minden tanácsot szivesen várok,mit fontos vinni,mit ne hagyjak otthon semmi képen (és nem a bugyira gondolok)
A tábor 6 éjszaka 7 nap,vagyis ottalvós.
A kutyusnak mit érdemes vinni?Lepedő?Játék?
Tudom,hogy a tábort kell megkérdezni,de személyes tippekre is kiváncsi lennék.És velem egyidős emberek lesznek.Éjszakára vigyek valamit?Újság vagy akármi? :D
NAGYON-NAGYON IZGULOK!!
De jó neked én is ugy elmennék!!
Azt vidd magaddal amit a kutyus otthon is használ, pl. játékk meg miden!
Házban fogsz aludni vagy sátorban? Mert ha sátorban akkor vigyél meleg ruhát akkor is jó az idő mert éjszaka nagyon hideg van.
A kutyának vigyél több pórázt, szájkosarat, nyakörveket, bolhairtót, tálat, kaját és jutalomfalatot, egy pokrócot vagy valamit amin alszik. Egy kutyasállító box nagyon hasznos lehet! A kutyát nem hurcolhatod magaddal egész nap. Ő is elfárad meg biztos lesznek programok nélküle is. Vigyél neki játékot ha szereti.
kutyának:
- tál (enni, inni), táp, nyakörv+poráz (egy csere sem árt), kutyára biléta, kullancs elleni csepp vagy nyakörv, rongytörölközö, valami amin alszik, ha hosszabb szörü akkor egy kefe
neked:
- esököpeny, alvos cucc, napi ruha, váltocipö, papucs, ágynemühuzat (sok helyen nem adnak, ha a kutya veled alszik akkor evidens hogy a sajátot illik használni), lepedö, 2-3 törölközö, tisztálkodo cucc
valami ugyis mindig otthonmarad :D
Faházakban fogunk aludni és a kutya is kap teljes ellátást (vagyis étel ügyben is) és boxokat is kapunk.
Köszönöm.Majd leirom milyen volt,remélem jó lesz.
Adnak lepedőt,de inkább viszek elfér.
Azt mondták pórázra alig lesz szükség ez egy nemzeti parkban lesz és megyünk kirándulni meg az a lényeg,hogy a kutya és a gazda jól érezze magát és szabadon legyenek.
Meg össze fogunk állitani egy műsort is az utolsó napra.
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!