Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vasárnap indulunk a kutyatábor...

Vasárnap indulunk a kutyatáborba! Életem első kutyatábora sőt életem első tábora. Már nagyon izgulok! Tanácsok?

Figyelt kérdés

Minden tanácsot szivesen várok,mit fontos vinni,mit ne hagyjak otthon semmi képen (és nem a bugyira gondolok)

A tábor 6 éjszaka 7 nap,vagyis ottalvós.

A kutyusnak mit érdemes vinni?Lepedő?Játék?

Tudom,hogy a tábort kell megkérdezni,de személyes tippekre is kiváncsi lennék.És velem egyidős emberek lesznek.Éjszakára vigyek valamit?Újság vagy akármi? :D

NAGYON-NAGYON IZGULOK!!

2010. júl. 30. 12:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

De jó neked én is ugy elmennék!!

Azt vidd magaddal amit a kutyus otthon is használ, pl. játékk meg miden!

2010. júl. 30. 12:13
 2/17 anonim ***** válasza:
Majd írd le milyen volt!!Am az előző voltam.
2010. júl. 30. 12:13
 3/17 Allison ***** válasza:

Házban fogsz aludni vagy sátorban? Mert ha sátorban akkor vigyél meleg ruhát akkor is jó az idő mert éjszaka nagyon hideg van.

A kutyának vigyél több pórázt, szájkosarat, nyakörveket, bolhairtót, tálat, kaját és jutalomfalatot, egy pokrócot vagy valamit amin alszik. Egy kutyasállító box nagyon hasznos lehet! A kutyát nem hurcolhatod magaddal egész nap. Ő is elfárad meg biztos lesznek programok nélküle is. Vigyél neki játékot ha szereti.

2010. júl. 30. 12:14
 4/17 anonim ***** válasza:

kutyának:

- tál (enni, inni), táp, nyakörv+poráz (egy csere sem árt), kutyára biléta, kullancs elleni csepp vagy nyakörv, rongytörölközö, valami amin alszik, ha hosszabb szörü akkor egy kefe

neked:

- esököpeny, alvos cucc, napi ruha, váltocipö, papucs, ágynemühuzat (sok helyen nem adnak, ha a kutya veled alszik akkor evidens hogy a sajátot illik használni), lepedö, 2-3 törölközö, tisztálkodo cucc

valami ugyis mindig otthonmarad :D

2010. júl. 30. 12:15
 5/17 A kérdező kommentje:

Faházakban fogunk aludni és a kutya is kap teljes ellátást (vagyis étel ügyben is) és boxokat is kapunk.

Köszönöm.Majd leirom milyen volt,remélem jó lesz.

2010. júl. 30. 12:17
 6/17 Allison ***** válasza:
Vigyél nassolni valót és vizet is. Sokszor megéhezik az ember éjszaka vagy étkezések között. Már ha 3 étkezés van csak mint nálunk volt.
2010. júl. 30. 12:17
 7/17 Allison ***** válasza:
100%
Hát azért ők honnan tudják milyen ételt eszik a kuyád? Minden kutyának külön adnak olyat amit ő eszik? Az érdekes. És jobb szeretem a kajáját én intézni a kutyámnak. Amúgy hova mész?
2010. júl. 30. 12:18
 8/17 A kérdező kommentje:

Adnak lepedőt,de inkább viszek elfér.

Azt mondták pórázra alig lesz szükség ez egy nemzeti parkban lesz és megyünk kirándulni meg az a lényeg,hogy a kutya és a gazda jól érezze magát és szabadon legyenek.

Meg össze fogunk állitani egy műsort is az utolsó napra.

köszönöm.

2010. júl. 30. 12:20
 9/17 A kérdező kommentje:
Leirták milyen tápok vannak,ha nem ezek közül eszik a kutya akkor kell vinni,vagy azt már nem tudom.de nekem nem kell vinnem :)
2010. júl. 30. 12:21
 10/17 Allison ***** válasza:
Hm, hát azért idegen helyen egy jólnevelt kutyára is jobban kell vigyázni ez tapasztalat.
2010. júl. 30. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!