Vasárnap indulunk a kutyatáborba! Életem első kutyatábora sőt életem első tábora. Már nagyon izgulok! Tanácsok?
Figyelt kérdés
Minden tanácsot szivesen várok,mit fontos vinni,mit ne hagyjak otthon semmi képen (és nem a bugyira gondolok)
A tábor 6 éjszaka 7 nap,vagyis ottalvós.
A kutyusnak mit érdemes vinni?Lepedő?Játék?
Tudom,hogy a tábort kell megkérdezni,de személyes tippekre is kiváncsi lennék.És velem egyidős emberek lesznek.Éjszakára vigyek valamit?Újság vagy akármi? :D
NAGYON-NAGYON IZGULOK!!
2010. júl. 30. 12:05
11/17 A kérdező kommentje:
Az egész elvan keritve és 11-en leszünk.
2010. júl. 30. 12:25
12/17 anonim válasza:
Magadnak vigyél zenét (mp3, discman, walkmen...stb) valami könyvet vagy újságot, hogy ha esetleg van szabad foglalkozás vagy "csendespihenő", akkor ne unatkozz. Vigyél fényképezőgépet és esetleg kamerát (?), és a telefonodhoz töltőt, nehogy lemerüljön. Ami még fontos: személyes iratok (a tiéd), a kutya papírjainak a másolata, eredetit ne vidd magaddal! De nem árthat, ha mondjuk az oltási könyv másolata nálad van... Ki tudja... Ha van ott ineternet lehetőség egy laptot sem árthat, de én nem vinnék magammal ilyen értékes holmit. Majd még írok, ha eszembe jut valami
13/17 anonim válasza:
én mielött elmegyek a kutyával ilyen helyre, mindig megnézem neten a legközelebbi állatorvosi ügyelet címét és telefonszámát
ne akkor kelljen keresni ha baj van
14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2010. júl. 30. 13:59
16/17 A kérdező kommentje:
NAGYON JÓ.
2010. nov. 19. 19:29
17/17 anonim válasza:
Hova mentél?Mi volt a neve a táborbnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!