Van 1 mérges, keverék nagytestű kutyánk, ki nagyon jó házőrző! A család elmenne nyaralni egy hétre a Balatonra, de ki és hogyan adjon neki enni, amikor egyfolytában nagyon mérgesen ugat ha csak valaki a kapu előtt megáll?
Nem tudjátok magatokkal vinni?
Esetleg utazás előtt 1-2 héttel szoktatni kellene hozzá valakit, aki majd megy enni adni neki.
Szerintem meg, a kutyát adjátok oda egy olyan családnak ahol jobb élete lesz. Nektek kutya nem való. Se nevelni nem, tudjátok, és még kínozzátok is, mert kutyát láncon tartani kínzás.
Egy agresszív, lassan megőrülő kutya lesz belőle. De nektek az a legfőbb gondotok, hogy nyaralni mentek..hányingerem van ilyenektől.
Nálunk a kutya családtag volt, és igen nem mentünk sehová, mert egy családtag fontosabb mint egy nyaralás!
Én csak akkor hagynám magára , ha tudom, van valaki aki gondját viseli, mondjuk a saját házába fogadja arra pár napra.
De persze nektek aztán mindegy, aki láncon tartja a kutyáját...mindegy, nem is idegesítem magam ilyen ostoba alakokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!