Nagy a baj? A dokink szerint semmiség, de gondolkozom hogy beviszem állatkórházba.
Tapogasd át apróra, nem csak a lábát, hanem az egész testét, nézd meg mutat-e fájdalmat valahol. Mérd meg a lázát, és nézd meg a szemeit meg a fogínyhúsát, hogy pl. a szeme fehérje nem-e sárga, a fogínye szép rózsaszín-e, nem-e sápadt.
Nem volt benne kullancs az utóbbi időben? Ha igen, akkor én arra gyanakodnék, attól kapott betegséget, akkor pedig nyomás az állatorvos. Ha láza van, inni sem iszik vagy ellenkezőleg, vedeli a vizet, szintén nyomás az állatorvoshoz. Nem tudom, hol laktok, csak ez az egy állatorvos van? Én mindenképp elvinném azért a helyedben, de az nem segítség, ha nincs tényleg megbízható, hozzáértő doki.
Majd írd le, hogy mit mondott a doki.
De, amúgy, ha házhoz megy, gondolom azt kocsival teszi, ha nagy a baj, kérd meg, hogy állod a benzint, csak vigyen be a kutyával a rendelőbe és tegyen megérte mindent,, amit tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!