Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idővel az ivartalanítás...

Mennyi idővel az ivartalanítás után lehet vinni sétáltatni a kutyát?

Figyelt kérdés
Ma voltunk ivartalanítani a kutyust, és elfelejtettem megkérdezni az állatorvostól, annyira figyeltem rá, hogy jól érezze magát, stb. (Nem azért kérdezem, mert zavarna, hogy bepisil-kakil, hanem neki mikor van rá igénye/szüksége, mikor lehet vinni?)

2014. febr. 6. 18:45
1 2
 11/14 Firestorm ***** válasza:

Na hát a kis asszony sem volt kispályás ilyen téren :D

[link]

[link]

2014. febr. 7. 10:07
 12/14 Andizsuzsi ***** válasza:

Mi nem használtunk gallért, viszont ilyen "csinibe"öltözve volt otthon is, és így mentünk sétálni is. Nem fért a sebhez, és nem szennyeződött séta közben.

[link]

2014. febr. 7. 11:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem még 2 napig ne vidd nehogy megerőltesse magát vagy a seb miatt. Vidd ki a kertbe és ott pisiljen és kakiljon utána meg szedd össze. Aztán is csak fokozatosan.
2014. febr. 7. 18:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Felszívódó a varrat, holnap visszük vissza kontrollra délután. Csak az aszfaltra vittem le pisilni, kakilni. Bepisilt itthon is aznap este, mert ahogy írtátok, nem mertem lemenni vele, nehogy baja legyen, de aztán másnap levittem, és annyira megkönnyebbülten pisilt a drágám. Látszott, hogy számára is az az igazi, nem pedig a bepisilés otthon. :) Szóval pisi-kakira visszük csak le valószínűleg, amíg a gallér rajta van. Az muszáj, csak egy rucija van, az is ilyen pulcsi csak, viszont nagyon nyalná magát, próbálkozik folyton. :) Kis drágám, kapott új játékot, azzal birkózik. :D
2014. febr. 8. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!