Volt kóbor kutya MINDENT megeszik a földről -kaja, gyógyszer, stb. - és hogyan szoktassam le róla?
Tehát kóbor múltja van, max. 2 éves lehet! Mindenfélét fölszed séta közben, kenyérdarab, párizsis papír, hógolyó (?!), joghurtos pohár, chips, mindent! Utcán még tudok rá figyelni, de ma a nagyanyám vérnyomáscsökkentő tablettáját ette meg! Valahogy le kéne szoktatnom erről, de hogyan? Nagyon dühös vagyok nagymamámra, mert dirket szóltam mindenkinek, hogy NE hagyjanak elöl gyógyszert és igyekezzenek nem elejteni, mikor ott a kutya! És a legszebb az egészben, hogy nagyanyám simán leragadta, csak épp láttam, h a kutya eszik valamit! Nagyon ráripakodtam és csak utána nyögte ki, hogy mi volt az!
Ja és asztalról is csórt már péksüteményt zacskóval együtt, de azt meghallottam és elkértem tőle.
Egyébként nagyon okos, tanulékony, szófogadó kutya (ezt leszámítva), de ez azért elég veszélyes :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!