SEGÍTSÉG! Egy kóbor KáJ van az utcán! Mit tegyek?
Az előbb ki akartam menni, és a saját kapumban majdnem nekem jött ez a dög!! Iszonyú agresszív, morog, támad, aggódom!
Szerintem a szomszédom kutyája, de nem tuti, csak elég sanszos, mert ilyen ijesztő mély dörmögést meg ugatást eddig onnan hallottam, de zárt az udvara így látni nem láttam!
Most nem merek kimenni, meg félek hogy ha jön valaki ez a hatalmas izé szétszedi. Áttelefonáltam az elöbb említett szomszédhoz de nem vette fel, valószínű nincs itthon. De még a kertbe se merek kimenni mert aggódom hogy a kutya bejön valahol a kerítésen (igaz csak pici lyukak vannak, épp pár cica jött be rajta eddig, de ha ez a medve beindul és tovább szaggatja?).
Mit tegyek? Kérlek segítsetek!
A kutya tuti KÁJ, és semmi jót nem olvastam róla?
25 éves 16 hetes elkeseredett kismama:(
Ez mai hír, úgy látszik, kitört a tavasz kutyáéknál. Kóslatnak a szukák után és ilyenkor agresszívek. Ezért kell ivartalaníttattni!
Úristen... ha ilyenben is tanácsot kell kérned, hogyan fogod nevelni szegény gyereket?
Még te is gyerek vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!