Szeretnék pár dolgot adományozni kutyamenhelynek. Hol vannak nagyon vacak állapotok?
Sajnos ma eltávozott a kutyám az örök vadászmezőkre és szeretném a megmaradt, nagyon jó állapotú dolgait elajándékozni egy menhelynek. Alvótepsi, matrac, szép törülközők, itató és etetőtálkák és van pár megkezdett gyógyszerem is (antibiotikumos szemkenőcs - tiszta!, Milgamma idegvédő, Diazepam desitirin végbéloldat epilepsziás rohamok esetére...). Akár futárral is szívesen elküldöm, csak nem tudom, kinek lenne rá a legnagyobb szüksége... Budapesten belül személyesen is el tudnám vinni.
Okoskodó és rosszindulatú válaszokat nem kérek, épp elég vacakul érzem magam ...
Én olyan szervezetnek adnám, akik ideiglenes befogadókkal dolgoznak. Nem azért, mert ők vannak a legjobban rászorulva, hanem mert ott lenne a legnagyobb becsülete. A legtöbb ilyen otthoni dolog nem használható menhelyen, mert felügyelet nélkül szétrágják, ha megázik, nincs hol megszárítani, stb. Az ideiglenes befogadóknak viszont lakásban nagy segítség lehet, nekik van lehetőségük mosni, szárítani, stb.
Most hirtelen a vizslamentés, és a dalmatamentés jut eszembe, de biztos tudnak mondani a többiek is pár szervezetet.
pl keresd meg az idős állatok alapítványt. Ők a gyógyszernek biztos nagyon örülnek.
Vagy a pilis-budai kutyásokat - tudtommal náluk is van egy idős epilepsziás kutya
vagy az ember és állat alapítványt. ők is rozzant kutyákat ápolnak.
És én is azt javaslom, hogy inkább olyan szervezetet keress akik csak ideiglenes befogadóval dolgoznak. Ők a legkisebbek,akik tényleg rá vannak szorulva minden apróságra.
Köszönöm a válaszokat! Két helyre mennek a cuccok, a gyógyszereket az idős/beteg kutyiknak küldöm el, a felszereléseket meg fajtamentőknek (kicsi fajta így a kicsi cuccok legalább tuti gazdára találnak).
Basszus most is sírok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!