Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rottweiler vagy Dobermann?

Rottweiler vagy Dobermann?

Figyelt kérdés

Kinek melyik a kedvence a két fajta közül, miért pont az és miért nem a másik? Nem a külsőségekre vagyok kíváncsi (bár tény, hogy az is egy szempont).

Csupán csak érdekel ki miért tartja/szereti az egyiket és miért a másikat. Vagy épp miért nem.

2014. febr. 1. 20:01
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Kérdező! Csak nem a Siroccó kennelből van kutyád?
2014. febr. 2. 23:05
 42/53 A kérdező kommentje:
De igen. Miért?
2014. febr. 3. 10:21
 43/53 anonim ***** válasza:
Gondoltam! :D Miután írtad, hogy van még egyetlen normális tenyésztő :D ismerek 2 kutyát onnan.
2014. febr. 3. 22:29
 44/53 A kérdező kommentje:
:)
2014. febr. 4. 10:20
 45/53 anonim ***** válasza:
nekem csak rotim van. nyugodt, szeretettel tele kutyusok, nem nyüzsögnek, nem ugrálnak ha kell hanem, csak odabújnak hozzám cirógatásért, aztán ha megunták lefekszenek félrevonulva a szőnyegre stb. jó házőrzők nagyon. gyerekbarátok is,szófogadók, láncon sosincsenek. igazi társak. másfajta kutyira nem is vágyok, csak rotira, 3 nagy van jelenleg és 4 kicsi. (6 hetes)
2014. febr. 5. 05:39
 46/53 A kérdező kommentje:
Hát az enyém eléggé nyüzsög :D Nem az az elfekvős típus. Nagyon nagy mozgás és foglalkozás igénye van. Ő is sokszor odaül, hogy masszírozzam a nyakát, aztán ha megunja, akkor lefekszik, vagy ha épp látja, hogy nem lesz foglalkozás. Persze megy pár kört, hogy megbizonyosodjon róla, hogy tényleg nem lesz-e, aztán lenyugszik.
2014. febr. 5. 11:02
 47/53 anonim ***** válasza:

Nekem a Dobermannal még nem volt dolgom, de nagyon tettszenek.

Rotweilerbe napról napra szeretek bele, egyik barátnőmnek rotija van és imádni való.. ahogy az 50 kilójával szalad feléd és leteper vagy az öledbe ugrik kegyetlen :D Ő nem olyan morgós nagyon kedves jó természetű, senkinek a véleménye nem érdekel a következőről amit mondok, hogy versenyen 3000 kg-t elhúz simán szó hívásra! :) egyszerűen imádni való, gyerekeket nagyon szereti meg akinek labda van a kezébe más kutyákkal is úgy meg van mint ha 1000 éve ismernék egymást viszont elég kíváncsi, emiatt a kutyus miatt gondolkodtam én is hogy rotit veszek de aztán mikor majdnem elpusztult parvóvírúsba aztán 9 nap után már elkezdett javulni és a rotik erre a legtöbb esetben halálos vírusra nagyon kapósak meggondoltam magam!

2014. febr. 7. 21:52
 48/53 A kérdező kommentje:
Szerintem "csak" azért, mert hajlamosabbak a parvora, még nem kellene lemondanod róla, de te tudod!
2014. febr. 7. 21:57
 49/53 anonim ***** válasza:
igen, tudom :) de azok elképesztő napok voltak, és tényleg minden oltás kiváló étrend és úgy legyengült az a szegény kutya, borzasztó volt átélni, de nekem amúgy is talán inkább terelő kutyus kéne a lovaim miatt :)
2014. febr. 8. 11:13
 50/53 A kérdező kommentje:
Hát minden beteg kutya látványa szörnyű. Nagyon le tudnak gyengülni és olyan kis védtelenek. Még a nagy rottik is :)
2014. febr. 8. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!