Rottweiler vagy Dobermann?
Kinek melyik a kedvence a két fajta közül, miért pont az és miért nem a másik? Nem a külsőségekre vagyok kíváncsi (bár tény, hogy az is egy szempont).
Csupán csak érdekel ki miért tartja/szereti az egyiket és miért a másikat. Vagy épp miért nem.
Nekem a Dobermannal még nem volt dolgom, de nagyon tettszenek.
Rotweilerbe napról napra szeretek bele, egyik barátnőmnek rotija van és imádni való.. ahogy az 50 kilójával szalad feléd és leteper vagy az öledbe ugrik kegyetlen :D Ő nem olyan morgós nagyon kedves jó természetű, senkinek a véleménye nem érdekel a következőről amit mondok, hogy versenyen 3000 kg-t elhúz simán szó hívásra! :) egyszerűen imádni való, gyerekeket nagyon szereti meg akinek labda van a kezébe más kutyákkal is úgy meg van mint ha 1000 éve ismernék egymást viszont elég kíváncsi, emiatt a kutyus miatt gondolkodtam én is hogy rotit veszek de aztán mikor majdnem elpusztult parvóvírúsba aztán 9 nap után már elkezdett javulni és a rotik erre a legtöbb esetben halálos vírusra nagyon kapósak meggondoltam magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!