Milyen kutyát ajánlasz? Kertes ház, kinti kutya, mellettünk szántóföld, séta bőven. Két kicsi gyerek. Egy tacskó, szintén kinti. Nagy legyen, házőrző affinitással, gyerekszerető, nyugodt fajta.
Így már értem, nem sznobság ha normális fajtatiszta kutyát szeretnél, csak ide nagyon sokan járnak akik csak azért vesznek 20-40 ezerért "fajtiszta" kutyát, hogy villogni tudjanak vele, aztán jönnek ide sírni, ha a kutya nem egészséges.
Komondor, kuvasz, moszkvai őrkutya, kaukázusi jó választás lenne szerintem, de csak és kizárólag jó helyről, tenyésztőtől (tehát kennelből, származási lappal) vegyetek, mert ezeknél a fajtáknál nagyon fontos a jó idegrendszer, ha nem szeretnél családi tragédia áldozata lenni. Bennük nem fogsz csalódni, nagyszerű kutyák ezek megfelelő nevelés mellett.
Ha megengeded, ajánlanék is pár tenyésztőt:
"Komondor, kuvasz, moszkvai őrkutya, kaukázusi jó választás lenne szerintem"
Két kisgyerek és két másik kutya mellé? Csak szerinted.
komondor, moszkvai őrkutya, kuvasz,
nagyon jó őrző-védő képessége miatt dobermann
gyerekszeretete miatt boxer
talán ijesztőnek mondható a nápolyi masztif
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!