Yorki és Németjuhász keverék?
Nem a legjobb párosítás.
Egyik isimerősömnek tacskó német juhász keveréke van,és hát nem túl szép szegény kutya.
Viszont,ha a külseje nem érdekel akkor biztos jó kutyák lesznek belsőleg.
Bár nem értem minek kellenek felesleges almokat lehozni és nem oda figyelni a tüzelő szukára,hiszen így is tele vannak a menhelyek keverék kutyákkal.
Erről az alábbi vicces eset jutott eszembe:
Bringatúrán voltunk és éppen szereltük a kocsiról a bringát, a yorkshire kutyánk addig ki volt kötve a parkolóban egy fához.
Arra jött egy család és egy kb. 5 év körüli kiskölök nézi, nézi a kutyát megáll: Apa! Egy kölyök farkaskutya!:)
Viszont az előttem szólókhoz csatlakozom, mindenáron meg kell akadályozni, hogy ilyen "nász" létrejöjjön!
Szerintem annyira szuper keresztezni a fajtákat, persze ha valaki gondoskodik róluk .. :)
Nekem van egy mopsz-csivava keverékem, minden ember azt mondja, hogy ilyen szép és aranyos kutyát még nem látott. Sokkal szebb, mint fajtiszta társai :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!