Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti visszamennétek ezek után?

Ti visszamennétek ezek után?

Figyelt kérdés

Van egy egy éves ivaros kan kutyám. Soha nem ment neki egy másik kutyának, nem kekeckedő. Több összeszokott társaságba is járunk, átlag 6-9 kutya van jelen. Az egyikben van egy ivartalanított fiatal kan kutya, aki korábban is szított verekedéseket. A gazdik( mmint csak ennek a kutyának) nem elég erélyesek, a kutya nagyjából tojik a fejükre. Mostanában nem volt probléma vele, de pár napja egy hosszabb szünet után mentünk sétálni ezzel a társasággal, és a másik kutya folyamatosan morgott az enyémre, nagyon próbálta mutatnia nagyfiút. Gazdik csitították, nem sok eredménnyel. Az a megegyezés köztük, hogy mindenki a saját kutyáját neveli, így hagytam, hogy lerendezzék. Aztán a kutya kitámadott, nem lett sérülés, verekedés se volt, csak az enyém nyilván megrémült. Eljöttünk a helyről, de előtte még pár percig együtt sétáltunk, akkor már nem volt több baj.

Ti mit csinálnátok? Visszamennétek a társaságba? Tiltsam le én a másik kutyát, ha a gazdik erre nem képesek? vagy ne stresszeljem a kutyámat és felejtsük el egy ideig a társaságot?

2014. jan. 12. 17:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én más kutyáját is nevelem, ha ezzel verekedést, bajt tudok elkerülni. Ha az én kutyámnak megy neki, akkor elé állok ezzel megvédem a saját kutyám. Volt, hogy leszedtem róla, mert kicsit eldurvult a játék. De szedtem már le kamasz kant szukáról, mert a gazdija épp beszélgetett és nem figyelt.

Ha erre a másik kutya gazdija kiakad, akkor így járt. Szíve joga.

2014. jan. 13. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!