Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti visszamennétek hozzá ezek után?
NE menj vissza hozzá!!!
Gondolj bele, mit tett veled!
Nem is az az ember, akinek hitted, nem az, akit szerettél. Ő pedig biztosan nem szeret téged, hiszen akkor nem lett volna más melletted. Most még lehet, hogy azt mondja, inkább te kellesz neki, mint egy terhes nő, de aztán ha megszületett a gyerek, akkor meg visszamegy hozzá...
Ne hagyd magad átverni! Szörnyen viselkedett veled, nem érdemli meg, hogy megbocsáss neki, hiszen egyértelmű, hogy nem szeret, és ő nem is az az ember, akinek hitted.
Hidd el, vannak még normális férfiak is az világon, sokkal jobbat érdemelsz ennél!!!
Lehet, hogy nagyon nehéz.
De gondolj bele, hogy az elmúlt 4 év, az mind hazugság volt!!! Lehet, hogy azt érzed, szereted, de kit is? Azt az embert szereted, akit ő eljátszott neked... Az a 4 év, ami hiányzik, nem volt valódi!
Mellesleg most majd fizetheti a tartásdíjat, sosem fog tudni elszakadni a gyerektől, szóval ha visszamész hozzá, nem csak attól kell félned, hogy újra megcsal, hanem gyötörni fog a tudat, hogy megy a gyerekéhez, ott az anyja, akivel megcsalt...
Ne akarj szenvedni mellette, továbbra is hazugságban!
Sokkal jobbat érdemelsz és meg is fogod kapni, majd meglátod! :)
Nem ! hasonló volt a helyzetem a tiédhez, csak nem csinált gyereket a nőnek ... nekem is sok volt az a 4 év, de sikerült túllépnem rajta !
Nem azért ne menj vissza hozzá , mert más mit gondolna stb. magad miatt ne ! Ebből már úgysem lenne semmi jó , csak te szenvednéd meg megint az egészet hidd el :(
Jól döntöttél! Gondold csak végig: hazudott neked éveken át, aztán a terhes nőjét elhagyta, ami nagyon-nagyon gáz, és utána most mi telik tőle?, érzelmileg zsarol azzal, hogy megöli magát ha nem úgy teszel ahogy ő akar. Hát ez a pasi k.rvagáz, már bocsánat.
Személyesen is ismertem egy ilyet, hála az égnek nem az én férjem volt, hanem egy barátnőmé. Évekig csalta, mikor lebukott, addigra a nőjétől már gyereke született, a lebukás után elhagyta barátnőmet és elköltözött a nőjéhez. Pár hétre rá visszament a barátnőmhöz, aztán jajj mégse jó ez így, akkor a nőjéhez költözött megint, és ez így ment - most figyelj - éveken át! A csajjal nem tudom mi lett, de a barátnőm lelkileg tönkrement, belebetegedett, nem maradt egy cseppnyi tartása sem, egyszerűen kikészült idegileg. És a pasinak évekkel később is az volt a legfőbb gondja, hogy ő most milyen szemét egy alak, tehát magát sajnálta, de gerince attól még nem nőtt, csak a picsogás ment ezerrel, meg a könnyes nagy vallomások, hogy mennyire szereti barátnőmet... aztán megjött a telefonszámla, amiből kiderült, hogy sutyiban azért hívta a nőjét is naponta többször. Hányingerem van azóta is, ha erre az alakra gondolok.
Úgyhogy csak legyen továbbra is tartásod, és az eszedre hallgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!