Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszamennétek a párotok házába ezek után, vagy várnátok? Mit tennétek?
Párommal 4 évig voltam együtt, ebből 1 évet együtt éltünk a szülei házában. Majd szakított velem, utána rájött, hogy mégis én kellek neki, nélkülem nem tud élni. Szóval szakítás után 2 hónappal újra együtt vagyunk, én immár albérletben. Párom sokat alszik nálam, de hozzám költözni nem tud, még nincs munkája, és ösztöndíjat sem kap.
Most azon gondolkozik, hogy költözzek újra hozzájuk. Én nem tudom. Jó lenne vele élni, de az anyjával nem felhőtlen a kapcsolatunk, kicsit feszült vagyok nálunk, főleg így szakítás után. Nemrég voltam náluk, az apja nagyon jól fogadott, tartott volna minket, hogy aludjunk ott, az anyja is jókedvvel köszönt, ami hozzá képest nagyon jó fogadtatás.
Ti mit tennétek?
Én nem laknék együtt olyan emberekkel, akikkel nem jó a viszonyom. Legyen az akár saját rokon, akár a párom rokonai, épp ezért sajnos a saját anyámmal sem szívesen élek egy fedél alatt. Idén tervezem az albérletbe költözést, ha találok valami melót, amit egyetem mellett tudok végezni. A barátomékhoz is szívesen költöznék, mert ott jó a hangulat, bár ott sem felhőtlen a családi helyzet: anyuka, anyuka pasija (akit minden gyerek utál), 2 kisgyerek, 1 felnőtt gyerek. Szóval elég sokan lennénk, és elég szegényesen élnek, ezért nem szeretnék én is odapofátlankodni, pedig már hívtak is. De ez csak az én véleményem.
Szerintem járjál hozzájuk néha, és ha úgy látod, hogy anyuka szimpatizál veled, és jól kijössz vele, akkor miért ne?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!