Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszamennétek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszamennétek a párotok házába ezek után, vagy várnátok? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Párommal 4 évig voltam együtt, ebből 1 évet együtt éltünk a szülei házában. Majd szakított velem, utána rájött, hogy mégis én kellek neki, nélkülem nem tud élni. Szóval szakítás után 2 hónappal újra együtt vagyunk, én immár albérletben. Párom sokat alszik nálam, de hozzám költözni nem tud, még nincs munkája, és ösztöndíjat sem kap.

Most azon gondolkozik, hogy költözzek újra hozzájuk. Én nem tudom. Jó lenne vele élni, de az anyjával nem felhőtlen a kapcsolatunk, kicsit feszült vagyok nálunk, főleg így szakítás után. Nemrég voltam náluk, az apja nagyon jól fogadott, tartott volna minket, hogy aludjunk ott, az anyja is jókedvvel köszönt, ami hozzá képest nagyon jó fogadtatás.

Ti mit tennétek?

2011. jan. 3. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok túl jóban a párom anyjával.Ezért inkább velem lakik a párom.Ha nem érzed ott jól magad,az rámehet a kapcsolatra is, szóval vagy nálatok, vagy teljesen külön
2011. jan. 3. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem mennék vissza. Főleg a szakítás után. Ki tudja, mikor jut eszébe megint, hogy szakítson veled, aztán megint költözhetsz. Az anyjával is biztos előbb-utóbb kialakul megint a feszültség, ha már az egy év alatt nem tudtátok rendezni.
2011. jan. 3. 13:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem költöznék oda, lehet h az albérlet nem olcsó de nem dirigál senki és nem kell senkihez alkalmazkodnod és a pasid ha ott van azt csináltok és akkor amikor akarjátok....
2011. jan. 3. 13:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nem laknék együtt olyan emberekkel, akikkel nem jó a viszonyom. Legyen az akár saját rokon, akár a párom rokonai, épp ezért sajnos a saját anyámmal sem szívesen élek egy fedél alatt. Idén tervezem az albérletbe költözést, ha találok valami melót, amit egyetem mellett tudok végezni. A barátomékhoz is szívesen költöznék, mert ott jó a hangulat, bár ott sem felhőtlen a családi helyzet: anyuka, anyuka pasija (akit minden gyerek utál), 2 kisgyerek, 1 felnőtt gyerek. Szóval elég sokan lennénk, és elég szegényesen élnek, ezért nem szeretnék én is odapofátlankodni, pedig már hívtak is. De ez csak az én véleményem.

Szerintem járjál hozzájuk néha, és ha úgy látod, hogy anyuka szimpatizál veled, és jól kijössz vele, akkor miért ne?

21/L

2011. jan. 3. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
marad csak az albérletben 30f
2011. jan. 3. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Én tényleg nagyon szeretem a párom Anyukáját, de soha nem élnék együtt "anyóssal".
2011. jan. 3. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
én is maradnék az albérletben a helyedben
2011. jan. 3. 14:41
 8/8 anonim válasza:
Ne add fel a fuggetlenseged. A parod eleg hatarozatlan embernek tunik, ki tudja mikor gondolja megint meg magat. ne szolgaltasd ki magad olyanoknak, akik nem szeretnek teged. Anyosok, szulok sosem jo lakotarsak. Tulzottan belelatnak az eletetekbe, ami nem egeszseges. Ha szeret a parod, akkor megvarja, amig munkat talal es akkor hozzad tud koltozni.
2013. febr. 27. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!