2 éve tartó gyász egyre fájdalmasabb, belepusztulok. Hogyan tehetem túl magam rajta?
Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 05:10
11/33 anonim válasza:
Vagy elmész egy haldokló kutyához, és megnézed, hogyan hal meg... és avval a kutyával csinálnád meg szépen ezt a búcsúztató szertartást... szakembert, lélekgyógyászt is megkérdezhetsz, hogy ez jó-e.
12/33 anonim válasza:
Rotit panelban tartottál? Ez nálam állatkínzásnak minősűl már.
Amúgy szerintem se normális dolog ennyire sokáig gyászolni egy állatot.
Legközelebb pedig vmi kisebb kutyád legyen.
13/33 A kérdező kommentje:
Napi több órás séta, bicikli (mellett futás), nyáron úszás aztán tényleg állatkínzás. Nálam az számít annak, ha egy kerti kutya éveken keresztül nem hagyja el a területét, a pórázt hírből sem ismeri, és kutyát is csak a kerítésen keresztül lát. De hát én kérek elnézést, hogy 14 évesen nem vettem kertes házat a kutya mellé.
2014. jan. 10. 07:46
14/33 anonim válasza:
Sürgősen menj pszichiáterhez. Nem normális, aki egy állatot ennyi ideig gyászol!
15/33 A kérdező kommentje:
Voltam már ezzel is, mással is "szakembernél", de semmit sem segített.
2014. jan. 10. 07:47
16/33 anonim válasza:
Azzal értek egyet, aki állatkínzásnak tartja kutyát lakásban tartani! A kutya természetes élettere az udvarban van. Ott annyit mozog, amennyit akar. A napi séta nem elég neki.
17/33 A kérdező kommentje:
De ha yorkit írok, senki nem kötne bele... :3
2014. jan. 10. 07:50
18/33 anonim válasza:
Próbáld meg jól kisírni magad. Sokat tud segíteni. Esetleg anyuddal egyeztetve egy pohár jó bor előtte, és telesírod a párnádat. Ha fiú vagy tudom, hogy nehéz, de segít
19/33 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Az egész éjjelt végig bőgtem, ég a szemem, szétmegy a fejem, minden bajom van, de nem segít. Pedig 2 éve ez a rendszeres programom. És most gyógyszer miatt nem is ihatok... :/
2014. jan. 10. 08:02
20/33 anonim válasza:
Neked más pszichológiai problémád is van, nem csak a kutya. Vizsgáltasd ki magad, mert így nem lesz egészséges lelkű felnőtt belőled. Nekem négy hónapja pusztult el a kutyám, és nem produkálok ilyen tüneteket mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!