Angol buldog kutyámat gyászolja hű társa egy Francia buldog 28 hónaposak mindketten, együtt nőttek fel azóta mindig őt keresi, várja haza szomorú mit tegyek?
Nagyon megrázó, ami veletek történt, nagyon sajnálom. Sajnos a mai jogi háttér az állatot "vagyontárgy-ként kezeli. Azonban a gazda felel minden, a kutyája által okozott kárért.
Nekem is volt egy, szerencsére nem ilyen tragikus esetem. Nyaraltunk a Balatonon a két spánielünkkel, mikor séta közben egy háztól kirontott egy kutya és nekik esett. Sierült szétválasztani, de az egyik spani füléből ömlött a vér. Vadidegen hely, helyismeret nélkül. Azonnal rendőrt hívtam, kijöttek, a gazda nem volt otthon, de kinyomozták ki ő és levittek a munkahelyére és segítettek. Sőt, állatorvost is kerítettek nekünk hétvégén, esti időpontban. És a gazdának ki kellett fizetnie a költségeket. Az szerencsére korrekt volt, a rendőrök kérdezték, hogy feljelentem-e, de ettől eltekintettem. Mondjuk a nyaralás el lett b---va, de aránylag jól kijöttünk a dologból.
Visszatérve: a kutya gazdája a felelős az állata által okozott kárért.
Ha két kutya ennyire hű társ volt, sajnos időbe telik nekik is a gyász feldolgozása. Foglalkozzatok vele sokat és nektek is kitartás, tényleg traumatizáló lehetett.
Szegény:( Csodálom a higgadtságod, és sok sikert kívánok az igazad bebizonyításában!
-kispalikee-
Nagyon sajnálom, rettenet, hogy ez bármikor, bárkivel megtörténhet:(((
Tiszteletre méltó és köszönet, hogy megosztod velünk az ilyenkor teendő információkat.
olyan szomorú ez a történet... imádom a bulldogokat.
ha nem ciki és fájdalmas Neked, akkor mutatsz róluk egy fényképet? klassz páros lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!