Vadász által, sétáltatás közben kilőtt kutya?
24/30
a gazdik hibát követtek el, DE nem érdemelték volna, hogy a kutya ezért életét veszítse el. A kutya pláne nem érdemelte volna!!
A kutyaharapás gyógyítható, kutyaharapás esetén a gazdi büntethető.
A lelőtt kutya élete ezzel szemben már nem adható vissza.
Két vétség (nem jogi ért.) - kutya elengedése vs. kutya kilövése - közül az a nagyobb, ami visszafordíthatatlan következményekkel jár.
A kutya életének kioltása nem lehet sem megelőzés sem megoldás.
T. Utolsó!
Igen, az emberek, kutyások többsége biztos vagyok benne, hogy igyekszik minden tőle telhetőt megtenni, hogy a problémákat megelőzze. Ez eddig rendben, node
sajnos az életem másról sem szól, minthogy az egyre szaporodó idióta emberek ellen védekezzem. Kutyával, kutya nélkül teljesen mindegy ilyen világot élünk.
Tudod én az a fajta ember és gazdi vagyok, aki még a legsűrűbb erdő, legmélyebb helyéről is összeszedi a kutyagumit, a kutyámat pórázon viszem, a zebra előtt még akkor is 22x megállok és szétnézek hiába zöld a lámpa.
Tehát mindezek ellenér hagy ne a normális emberek vegyék magukat körbe kőfallal, közlekedjenek a fal mellett és gártyuljanak meg sok antiszociális egyén miatt mert netán ők vannak többségben...
Már az eleve gáz, hogy nem ismerik fel az állatot, de meglövik mer mé' ne.
Az én szememben minden lövöldözős ember a nulla szexuális életét akarja kompenzálni. Van ilyen több ismerősöm sajnos, mindegyiknek nulla. De elmegy életeket kioltani.
Nos megérkezett a sok okos gyilkos (tisztelet a kivételnek) Érdemes végig olvasni:
A kedvencem az amelyik nyíltan kijelenti,hogy gondolkodás nélkül lelövi a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!