Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem tudom fajta tiszta-e a...

Nem tudom fajta tiszta-e a kiskutyánk?

Figyelt kérdés
A kislányom karácsonyra kapott a Nagymamától egy kis "yorkit". Nincs törzskönyve, 35000-ért vették Budapesten. Nézegettem az interneten a yorkikról képeket, hasonlít rájuk, de egy kicsit a Bison Havanese-re is. Az állatorvos megtudná ezt mondani? Fehér a mancsa, az arca is más mint az igazi Yorkiknak.
2014. jan. 7. 20:11
1 2 3
 21/24 sippara ***** válasza:
December harmadikán kellett volna kapnia a harmadik oltását, és már chippelve kellett volna érkeznie, többek közt azért, mert kutyát csak chippel megjelölve lehet eladni. Szegény kiskutya nagyon keményen le van maradva úgy mindennel, lassan négy hónapos, már több, mint egy hónapja járnia kéne más kutyák közé, meg úgy egyáltalán ki a nagyvilágba, hogy később ne váljon belőle egy mindentől félő, mindenre ugató-hörgő idegrongy.
2014. jan. 8. 20:24
 22/24 anonim ***** válasza:
4%
Már bocs itt pár embertől , de mibe jobb a törzskönyves mint a nem törzskönyves ? 10E lehet csináltatni törzskönyvet.Az én kutyáimnak nincsen törzskönyve erős,egészséges fajtatiszta kutyák semmi bajuk nincs....!!!!Lehet , hogy a kutyátok nem fajtatiszta sajnos a Yorkiknál nem vagyok képbe , de hidd el a kutya az kutya mindegyik szerethető és egyik se jobb mint a másik....Az a lényeg a kislány szereti..!!!!!!!
2014. jan. 25. 20:00
 23/24 sippara ***** válasza:
Utolsó, basszus, értő olvasásból, józan paraszti észből egyes, leülhetsz.
2014. jan. 25. 21:24
 24/24 anonim ***** válasza:

22.: és áruld már el hol csinálnak 10 ezerért törzskönyvet? A gettóban vagy a bolhapiacon? Meg -csak úgy kíváncsiságból- mit írnak rá?

"sajnos a Yorkiknál nem vagyok képbe" - na innentől kezdve totál fölösleges volt megszólalnod és okoskodnod, mert csal lejáratod magad.

Attól mert neked szerencsésen sikerült kifogni egy egészséges, fajtajellegű keverék kutyát, attól még nem kéne általánosítani hogy akkor minden kutya fú de egészséges lesz, a tk meg csak dísz... Manapság RENGETEG a légcsőszűkületes, PRA-s és epilepsziás kistestű kutya (yorki, bichon, stb), nem olcsó mulatság a kezelésük és nem is öröm végignézni 10-15 évig hogy a kutya beteg. Ezt meg csak úgy lehet elkerülni ha tenyésztőtől vesz az ember, akinek a kutyái szűrve vannak ezekre a betegségekre, a tk meg a garancia.

2014. jan. 25. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!