Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem tudom fajta tiszta-e a...

Nem tudom fajta tiszta-e a kiskutyánk?

Figyelt kérdés
A kislányom karácsonyra kapott a Nagymamától egy kis "yorkit". Nincs törzskönyve, 35000-ért vették Budapesten. Nézegettem az interneten a yorkikról képeket, hasonlít rájuk, de egy kicsit a Bison Havanese-re is. Az állatorvos megtudná ezt mondani? Fehér a mancsa, az arca is más mint az igazi Yorkiknak.
2014. jan. 7. 20:11
1 2 3
 1/24 sippara ***** válasza:
92%
Nincs törzskönyve, harmincötezerért vették, fehér a mancsa, nincs yorki feje.... szerinted? Örüljetek, ha egyáltalán kistestű marad, annak meg pláne, ha nem hagytok ott az elkövetkező pár évben jó pár százezer forintot az állatorvosnál.
2014. jan. 7. 20:16
 2/24 anonim ***** válasza:
36%
Tegyél fel egy képet róla.A yorkinak is van olyan fajtája ami fehér foltos
2014. jan. 7. 20:21
 3/24 sippara ***** válasza:
80%
Aha, 35-ért biewer yorki... a fejét meg álcázza :)
2014. jan. 7. 20:22
 4/24 anonim ***** válasza:
31%
Mondd, nem mindegy milyen? Ajándék lónak ne nézd a fogát. Bölcs mondás.
2014. jan. 7. 20:27
 5/24 anonim ***** válasza:
81%
Figyelj, megpróbálom úgy leírni, hogy ne legyen bántó, de tükrözze a szomorú igazságot. Ennyi pénzért nem lehet fajtatiszta kutyát venni, pláne yorkit. A törzskönyv nélküli kutya pedig eleve fajtajellegű KEVERÉKnek számít. A fehér szín is gyanús. Egyszóval vettetek egy olyan keveréket, amiben van yorki is, és ki tudja még mi.
2014. jan. 7. 20:33
 6/24 anonim ***** válasza:
0%
40 000 ft ért tökéletes yorkit vettem.Az állatorvos véleménye szerint is formás kiskutya.
2014. jan. 7. 20:40
 7/24 A kérdező kommentje:
A 11 éves kislányom azt mondta nem baj ha keverék,neki így is nagyon tetszik. De ő Yorkit szeretett volna. Az öcsém mondta, hogy sokkal aranyosabb az arca mint a Yorkiknak. (A barátja Yorki tenyésztő 60000-ért adták el a kutyusokat) Engem zavar, hogy nem fajtatiszta, és nem tudom milyen keverék lehet. Majd megpróbálok képet feltölteni. Most 3 hónapos 1.15 kg. Ez a méret megfelel a standardnak. Még akár fajtatiszta is lehet.....
2014. jan. 7. 20:42
 8/24 anonim ***** válasza:
79%
Nem fajtatiszta mivel nincs törzskönyve értsd már meg.
2014. jan. 7. 20:45
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért zavar,ha nem fajtatiszta?

A fontos,hogy a kislányod szereti.Ő kapta,nem?

2014. jan. 7. 20:51
 10/24 sippara ***** válasza:
93%
Az (ex) állatorvosunk szerint az enyém a legszebb husky, akit az utóbbi időben látott, pedig még annyi köze sincs a huskyhoz, mint egy átlag szaporítós husky-mixnek :) ennyit az állatorvosokról :) nem véletlenül külön szakma a küllembíró :)
2014. jan. 7. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!