Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért lett koromfeketéböl...

Catygirl kérdése:

Miért lett koromfeketéböl rózsaszín orra a kutyámnak?

Figyelt kérdés
van egy fél éves fehér közép spitzem és a korom fekete orra egy hónap alatt rózsaszíné vált ez mitől lehet? Vissza lehet mit tegyek hogy újra fekete legyen így olyan mint egy kis zombi ilyen marad?

2013. dec. 21. 21:03
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
ettol meg ott vannak az elozmenyek amit irt...
2014. jan. 18. 21:38
 52/54 anonim ***** válasza:

Küldenél képet a kutyusod orráról?

Egyébként az enyémnek is hóorra(váltóorra van).

Első telén teljesen meg voltam lőve, hogy mi baja lehet a kutyimnak. Aztán utánaolvastam. Nyáron fekete télen középen egy csíkban rózsaszín. Most rózsaszín. Nekem egyébként épp mindegy milyen színű az orra, a jelleme egyénisége ugyanaz marad ha hupilila lenne is az orra. Nekem csak az a fontos, hogy egészséges boldog kutyi legyen.

2014. jan. 19. 09:16
 53/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem unod folyamatosan kiemelni a kérdést?
2014. jan. 19. 11:18
 54/54 anonim ***** válasza:
Cseréld le inkább az asszonyt ha ilyen szívtelen , még kutyát kicserélni?!?!?! Szégyeljétek magatokat, szánalmasok vagytok!
2014. jan. 27. 13:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!