Catygirl kérdése:
Miért lett koromfeketéböl rózsaszín orra a kutyámnak?
Figyelt kérdés
van egy fél éves fehér közép spitzem és a korom fekete orra egy hónap alatt rózsaszíné vált ez mitől lehet? Vissza lehet mit tegyek hogy újra fekete legyen így olyan mint egy kis zombi ilyen marad?2013. dec. 21. 21:03
51/54 anonim válasza:
ettol meg ott vannak az elozmenyek amit irt...
52/54 anonim válasza:
Küldenél képet a kutyusod orráról?
Egyébként az enyémnek is hóorra(váltóorra van).
Első telén teljesen meg voltam lőve, hogy mi baja lehet a kutyimnak. Aztán utánaolvastam. Nyáron fekete télen középen egy csíkban rózsaszín. Most rózsaszín. Nekem egyébként épp mindegy milyen színű az orra, a jelleme egyénisége ugyanaz marad ha hupilila lenne is az orra. Nekem csak az a fontos, hogy egészséges boldog kutyi legyen.
53/54 anonim válasza:
Nem unod folyamatosan kiemelni a kérdést?
54/54 anonim válasza:
Cseréld le inkább az asszonyt ha ilyen szívtelen , még kutyát kicserélni?!?!?! Szégyeljétek magatokat, szánalmasok vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!