Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért lett koromfeketéböl...

Catygirl kérdése:

Miért lett koromfeketéböl rózsaszín orra a kutyámnak?

Figyelt kérdés
van egy fél éves fehér közép spitzem és a korom fekete orra egy hónap alatt rózsaszíné vált ez mitől lehet? Vissza lehet mit tegyek hogy újra fekete legyen így olyan mint egy kis zombi ilyen marad?

2013. dec. 21. 21:03
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

15:10

Tenyésztőnél is van ilyen kutya, de igaz fajtától is függ. A huskyknál pl. teljesen elfogadott ez az orr.

2013. dec. 22. 15:55
 22/54 A kérdező kommentje:
én őt kaptam nem vettem. A te kutyád nagyon szép.nekem a kutyám nem csak pár hónapra hanem élete végéig(10 15Évre)kell.
2013. dec. 22. 15:55
 23/54 anonim ***** válasza:

A mudinál pl csak a fehér vagy fakó kutyáknak elfogadott a váltóorr, de tulajdonképpen azt sem tartják jónak.

Ez nektek minden évben lesz, és majd meglátod, hogy mennyire áll vissza. Nem tudsz vele nagyon mit kezdeni.

2013. dec. 22. 15:59
 24/54 A kérdező kommentje:
egyébként szeretem a kutyám nagyon kár a szép pofijáért
2013. dec. 22. 16:08
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ne így fogd fel, hogy kár a szép pofijáért.

Az ő pofija ugyan olyan szép, sőt, még különlegesebb ezzel a tulajdonságával. Szerintem nagyon aranyosak a váltóorrú kutyák.

2013. dec. 23. 10:19
 26/54 A kérdező kommentje:
A váltóorrúak azok de neki pirostól kezdve barna baba rózsaszínig minden van az orrán és neki nem áll jól(olyan mint a kaptárból a dobermann zombik majd küldök képet priviben ha gondolod
2013. dec. 25. 15:09
 27/54 Jázi&Csenge ***** válasza:
100%
Nem is ertem, hogy irhatsz ilyeneket a kutyadrol. Mi az, hogy zombi? Csak mas a szine az orranak. Es akkor mi van? Konyorgom, fogadd mar el, ne akard megvaltoztatni. Ugysem tehetsz ellene semmit. Kulonben meg biztos nagyon szep igy is.
2013. dec. 25. 15:52
 28/54 A kérdező kommentje:
Ha gondolod küldök képet róla tényleg más így mint feketével a páromnak sem tetszik így sőt ő bele van betegedve hogy mi lett a gyönyörű fekete orrú spitzünkel neki nem egyszerűen rózsaszín az orra neki tényleg csúnya és így már nem olyan a kutya kisugárzása mint volt
2013. dec. 25. 16:37
 29/54 Jázi&Csenge ***** válasza:
100%
Na ide figyelj, ezt most azonnal fejezd be, nincs csunya kutya, csak rosszul lato gazdi. Az a szegeny kutyus nem tehet arrol, hogy rozsaszin lett az orra, nem kell ezert szinte haragudni ra. Kuldj kepet nyugodtan.
2013. dec. 25. 17:23
 30/54 Jázi&Csenge ***** válasza:
100%
Lehet ennek a pozitiv oldalat is nezni, oruljetek, hogy van egy egyedi, vilagos orru kutyatok. Tavasszal meg majd ugyis visszasotetedik, ne idegeskedjetek es ne turelmetlenkedjetek.
2013. dec. 25. 17:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!