Catygirl kérdése:
Miért lett koromfeketéböl rózsaszín orra a kutyámnak?
Figyelt kérdés
van egy fél éves fehér közép spitzem és a korom fekete orra egy hónap alatt rózsaszíné vált ez mitől lehet? Vissza lehet mit tegyek hogy újra fekete legyen így olyan mint egy kis zombi ilyen marad?2013. dec. 21. 21:03
21/54 anonim válasza:
15:10
Tenyésztőnél is van ilyen kutya, de igaz fajtától is függ. A huskyknál pl. teljesen elfogadott ez az orr.
22/54 A kérdező kommentje:
én őt kaptam nem vettem. A te kutyád nagyon szép.nekem a kutyám nem csak pár hónapra hanem élete végéig(10 15Évre)kell.
2013. dec. 22. 15:55
23/54 anonim válasza:
A mudinál pl csak a fehér vagy fakó kutyáknak elfogadott a váltóorr, de tulajdonképpen azt sem tartják jónak.
Ez nektek minden évben lesz, és majd meglátod, hogy mennyire áll vissza. Nem tudsz vele nagyon mit kezdeni.
24/54 A kérdező kommentje:
egyébként szeretem a kutyám nagyon kár a szép pofijáért
2013. dec. 22. 16:08
25/54 anonim válasza:
Tényleg ne így fogd fel, hogy kár a szép pofijáért.
Az ő pofija ugyan olyan szép, sőt, még különlegesebb ezzel a tulajdonságával. Szerintem nagyon aranyosak a váltóorrú kutyák.
26/54 A kérdező kommentje:
A váltóorrúak azok de neki pirostól kezdve barna baba rózsaszínig minden van az orrán és neki nem áll jól(olyan mint a kaptárból a dobermann zombik majd küldök képet priviben ha gondolod
2013. dec. 25. 15:09
27/54 Jázi&Csenge válasza:
Nem is ertem, hogy irhatsz ilyeneket a kutyadrol. Mi az, hogy zombi? Csak mas a szine az orranak. Es akkor mi van? Konyorgom, fogadd mar el, ne akard megvaltoztatni. Ugysem tehetsz ellene semmit. Kulonben meg biztos nagyon szep igy is.
28/54 A kérdező kommentje:
Ha gondolod küldök képet róla tényleg más így mint feketével a páromnak sem tetszik így sőt ő bele van betegedve hogy mi lett a gyönyörű fekete orrú spitzünkel neki nem egyszerűen rózsaszín az orra neki tényleg csúnya és így már nem olyan a kutya kisugárzása mint volt
2013. dec. 25. 16:37
29/54 Jázi&Csenge válasza:
Na ide figyelj, ezt most azonnal fejezd be, nincs csunya kutya, csak rosszul lato gazdi. Az a szegeny kutyus nem tehet arrol, hogy rozsaszin lett az orra, nem kell ezert szinte haragudni ra. Kuldj kepet nyugodtan.
30/54 Jázi&Csenge válasza:
Lehet ennek a pozitiv oldalat is nezni, oruljetek, hogy van egy egyedi, vilagos orru kutyatok. Tavasszal meg majd ugyis visszasotetedik, ne idegeskedjetek es ne turelmetlenkedjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!