Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért lett koromfeketéböl...

Catygirl kérdése:

Miért lett koromfeketéböl rózsaszín orra a kutyámnak?

Figyelt kérdés
van egy fél éves fehér közép spitzem és a korom fekete orra egy hónap alatt rózsaszíné vált ez mitől lehet? Vissza lehet mit tegyek hogy újra fekete legyen így olyan mint egy kis zombi ilyen marad?

2013. dec. 21. 21:03
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
De nem fogja visszahozni, nem érted? Majd ha jön a jóidő, akkor visszajön magától. Etethetsz vele tonnaszámra szenet is, akkor sem lesz más az orra.
2013. dec. 21. 23:15
 12/54 anonim ***** válasza:
100%

AZ én kutyámnak is hóorra van. Szerintem nagyon aranyos így ilyen furcsa orr színnel is. Nyáron szeretem a fekete orrát, télen szeretem a "zombi" orrát. El kell fogadni, semmit nem tehetsz ellene.

Nekem eszembe nem jutna ilyen hülyeség, hogy emiatt bármi beavatkozást akarjak végezni a kutyán. Vagy szereted mindenhogy, vagy nem is szereted igazán.

2013. dec. 22. 09:35
 13/54 anonim ***** válasza:
kérdezd meg a tenyésztőt :P
2013. dec. 22. 11:28
 14/54 anonim ***** válasza:
100%

Az alga némileg bizonyos pigmenteződést erősít. De egy váltóorron nem változtat. A napsütéses órák számának változása hozza elő.

Gondolom, most megfordult a fejedben a szolárium. Nem érdemes. Semmi értelme.

2013. dec. 22. 13:50
 15/54 A kérdező kommentje:
Szolárium!? te hülyének nézel? eszem ágában sincs,az nem kutyáknak való én csak ki kértem a véleményeiteket mielött bármit is tennék.
2013. dec. 22. 14:21
 16/54 A kérdező kommentje:
egyébként a te kutyádnak nincsen zombi orra inkább mókás aranyos avval az orral is
2013. dec. 22. 14:23
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, de az az kép nem most készült, azóta még világosabb neki, igaz neki egy a széle fekete, és ott középen világos, szóval mintha egy csik lenne benne.:)

Ezen a képen jobban látszik, elég vicces orra van most:

[link]

De ezen nem tudsz változtatni meg nem is kell, majd ha jó idő lesz vissza sötétedik neki, addig meg el kell igy fogadni.:)

2013. dec. 22. 15:09
 18/54 anonim ***** válasza:
40%

Nézd, kutyát társnak, háziállatnak vesz az ember, nem pedig úgy mint egy telefont vagy egy ruhadarabot, hogy ha ki van nyúlva benne egy szál vagy ha nem 12 megapixeles kamerája van, csak 8, akkor fogod és visszaviszed. Ez egy élőlény, akit 10-15 évre vettél.

Gondolom nem tenyésztőtől vetted, mert akkor nem lenne rózsaszín "zombi" orra, illetve kaptál volna garanciát a kutyára. Szaporítótól vetted, nem volt fontos neked, hogy fajtatiszta-e vagy sem (mivel gondolom nincs törzskönyve), így zsákbamacskát vettél. Mindenhova le van írva hogy szaporítótól több okból nem vesz az ember kutyát (pont ezért pl), ha egy kicsit utánanéztél volna ennek, akkor tudnád. De most már mindegy.

A kutya nem tehet arról, hogy ilyen. A szüleid sem álltak neki kiskorodban befesteni a hajad vagy a szemedet más színűre csináltatni, mert ők másmilyet szerettek volna. Attól még a kutyád, a társad, nem egy hibás cikk, amit fogsz és kidobsz ha nem tetszik. Ha emiatt megválnál tőle vagy műtőasztalra tettetnéd, akkor szerintem gyereket se csinálj, mert ha nem úgy jön össze ahogy neked tetszene, még ki tudja azzal is mit kezdenél...

2013. dec. 22. 15:10
 19/54 anonim ***** válasza:
93%
Az én kutyámnak is ilyen orra van, nyugi, nyárra visszasötétedik. Fogd fel úgy ez milyen menő, a kutyádnak színváltós orra van, ezt nem mindenki mondhatja el a kutyájáról. A tetoválás remélem csak vicc volt, a kutyák orra nagyon érzékeny.
2013. dec. 22. 15:14
 20/54 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:21

Tudod, aki a kutya orra tetoválásán lamentál, attól a szolárium igazán nem lenne meglepő ötlet.

2013. dec. 22. 15:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!