Miért lett koromfeketéböl rózsaszín orra a kutyámnak?
Én nem becserélném, hanem visszaadnám a vételárat és mehettek isten hírével. Azért "becserélni" egy kutyát, mert télen világos az orra.......
Ha tenyésztésre vettétek, kiálításra járni, még , talán érthető.
Mivel a pigment problémák családon belül jelen vannak, lehet, olyan kutyát kaptok, amelyiknek szintén ki fog világosodni az orra.
Becseréli a tenyésztő???? Az igen! Mint a porszívót, ha nem működik.
18 éve a második kutyámat úgy vettem, hogy kiállításra fogok vele járni. Az anyukája egy nagyon jó kennelből származó szép kutya volt, a tenyésztő pedig Olaszországba ment fedeztetni. Gyönyörű kölykök lettek. Aztán néhány hónap múlva kiderült, hogy a kiskutyámnak nem szállt le az egyik heréje. Vittük orvoshoz, nem tudott vele mit csinálni. Egy ismerősöm javasolta, hogy vigyük vissza. Az állam leesett, csak annyit mondtam: Ő egy kutya, nem egy váza, hogy kicseréljem ha törött.
14 évesen halt meg, itt fekszik ő is kert sarkában.
Ez tényleg nagyon szánalmas.... Egy ilyen kis semmiségért becserélni a kutyát meg megválni tőle... Néha tényleg fel kéne fogni, hogy nem tárgyról van szó, hanem egy érző élőlényről... Aki ez miatt megválna egy kutyától inkább tartson plüsskutyát, abból olyat vesz amilyet akar és nem is fog megváltozni.
Nekem is váltóorra van a kutyámnak, mutattam is képet és? Most ezért ne szeressem? Meg mielőtt ő meglett volna utáltam a felemás szemszint, neki mégis olyan lett és elfogadtam igy, azóta már meg is tetszett. Komolyan nem értem, hogy egy ilyen kis szépséghibából hogy lehet ekkora problémát csinálni.. Neked is biztos jól esne, ha mindenki csak a külsőd alapján itélkezne feletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!