Berni kölyöknek miért rózsaszín a talpa? Az általam eddig látott összes kutyáé fekete. Ez miért lehet?
Így mindig olyan meleg, félek, hogy fázik :-)
Az alul pigmentáltság betegség?
NE IZGUL, FEKETE LESZ, PERSZE NEM A KOSZTÓL!!!
A nózi, és a tappancs mindig rózsaszín a születéskor. Van, hogy egy-két hetes és már tiszta fekete, de az is előfordul, hogy teljesen csak 4-5 hónapos korban pigmentálódik. Sőt, olyan is van, hogy kis rózsaszín pötty marad. Ha nem tenyészteni vetted, ez akkor csak egy különlegesség! A tappancson még olyat nem láttam, ami nem feketedne be./ Olyan jókat szoktam nevetni! A kosztól!!!!/
haha... nagyon okosnak hiszed te is magad, de gyere el hozzánk, nagyon szívesen megmutatom neked azt, hogyha bejössz a kutya tappancsa fekete, ha meg megmosom rózsaszín... nem értem, hogy ezen mit kell lovagolni, ha nálunk így van akkor így van...vak nem vagyok, meg hülye se, hogy esetleg egy másik kutyára hiszem hogy az enyém, és csak a tappancsuk lenne különböző.
Nyáron, amikor egész nap a földön járkál akkor is fekete neki, és igen a kosztól...szerinted ez lehetetlen....?
Vagy, akkor adjál rá értelmes választ, hogy vajon mitől lehet, ha te már így is ilyen okos vagy, hogy egyből a másikat húzod le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!