Kistestű kutyát, hogy kell alomtálra nevelni?
Mennyi sötét és végtelenül rosszindulatú ember van itt elképesztő! 3ezer nem volt pénz érte, a kaja meg az oltás többe került az ismerősömnek. A többi 4 kiskutyát jóval többért adta el, és így is elkapkodták ,hogy keverékek, mert nagyon kis helyesek voltak.
És kikérem magamnak nem idegbeteg a kutya, semmi baja nincs, értelmes kedves kutyus !Így szeretem ahogy van, hogy arctalan senkik mit irkálnak elbújva a monitor mögé az pont le§arom.. Jó lenne ha nem írnának ide azok akik csak kötekedni tudnak. Én már meguntam a magyarázkodást , további jó beszólogatást kívánok .
" Te egyszer s mindenkorra felleős vagy azrét amit megszelídítettél"
Nekem macskáim vannak, de...
Szóval szerezz alpmtálcát, próbáld meg meg a macskalommal, ha látod, hogy szimatol ( mert mondjuk pisilni akar) akkor tedd bele a tálcába. Ha sikerült a produkció a álcába adj neki jutalomfalatot... Tudom, nem macska, nem is, mert a macska ösztönösen bemegy az alomba. Egyébként meg azt mondják, hogy a mikor a kutyu kicsi akkor kell árszoktatni, és ha nem jó helyre psiilt, vagy kakilt, akkor meg újságpapírral kell kicsit meglegyinteni, de ezzel nem értek egyet. Inkább a jutalmazás híve vagyok, tehát próbáld inkább azt, amit fentebb írtam, jutalomfalatot neki, ha alomra megy.... Job híján mást nem tudok. Viszont van kutyás ismerősöm, aki adott kulcsot a lakásához egy másik kutyásnak, aki néhe levsizi, ha ő nem ér rá, vagy beteg... Nyilván megválogtja kinek ad kulcsot az ember.Mellesleg megkérdezem: chioje és oltása van a kutyának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!