Kistestű kutyát, hogy kell alomtálra nevelni?
Emberek, nyugodjatok már le...
Én nagyon sokáig együtt éltem egy olyan kutyával, aki alomtálcára végezte a dolgát és nem volt meghülyülve, összezavarodva és NEM hugyozott össze-vissza a lakásban. Pedig nagy volt a lakás. Tudta, hogy oda, arra az egy helyre lehet. Mindig takarítottuk. Teljesen más helyen volt, mint a fekhelye meg a kajálós helye. Soha nem pisilt/kakilt máshova a lakásban.
Utcán ugyanúgy pisilt, kakilt. Ja és a kakit mindig felszedtük az utcán is, nem úgy, mint itt a környéken olyan sokan.
Kedves kérdező, azért próbálj meg minél többet foglalkozni vele, este vidd ki egy nagyobb sétára, játssz vele, fáraszd le!
Nyilván,csak az a jó kutyás,aki osztja a hülyeséged.Nyilván.
Szerintem te egy igazi trampli paraszt vagy.
Minden állatot úgy kellene kezelni,ahogyan és amire ki lett találva.
A kutya nem arra lett kitalálva,hogy ne sétáljon,alomba ürítsen,vagy pelusra.
A macska sem erre lett kitalálva,de már őket is tönkre teszik az emberek.A macskának is szüksége van a kijárásra.
Egy kutyának meg bőven.
Komolyan megnéznélek egy bernáthegyivel,hogy valaha eszedbe jutna-e ekkora baromság,hogy alomra neveled.
Az eszem eldobom a mai emberektől,és még csodálkoznak,hogy megbolondulnak az állatok.Nincsenek jól kezelve.
Magadat minősíted a kötekedő ,szidalmazó stílusoddal...
A bernáthegyi tényleg nem lakáskutyának van kitalálva ezért eszembe se jutna nemhogy az alomtálra nevelés,de a lakásban tartás sem.
A kis ölebek ,szobakutyák viszont erre vannak kitalálva. Lakásban is jól érzik magukat,pont a kerti tartást nem viselik el, ölben ,ágy mellett ,szobában sétálgatva érzik jól magukat. Nem igényelnek órákig való sétálást , munkakutyás kiképzést. Enyém is örül ha bent van , kiviszem naponta,de ott nem szeret lenni, főleg ha hideg van, fázik és menne már be. Szerintem csak irigykedtek ,hogy a sok negatív "nem lehet alomtálra nevelni" szöveg után , mégiscsak kiderült hogy lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!