Udvari tartásra milyen kistestű kutyát ajánlotok?
semmilyet a kistestű kutyák nem valóak kint tartásra!!!
amit első írt puli,pumi ők bírják a kint létet.
Ugye, én is úgy gondolom, hogy nincs. Puli fajtát meg én nem szeretnék.
A férjem Havanese-re gondolt, és hogy fűthető házba ellenne, mert egy ismerősünknek is így van tartva. De tartok attól, hogy ez csak beetetés és a végén úgyis szobakutya lenne belőle.
Havanese-t??? :O Úristen szegény kutyának jó szar élete lenne.
Társasági kutyák!Az ember társaságában érzik jól magukat!
Nekem is van és nagyon embercentrikusak,egyszerűen lelkileg nem bírná a kutya.Az ismerősödék meg egy idióták ne is haragudj.
Nem tudom miért zavarna ha bent lenne, nem hullik a szőre,még kutyaszaga sincs a legjobbak lakásba.
Arról nem is beszélve,hogy a szőre tönkre megy.Ja meg tenyésztő kinti tartásra nem fog nektek Havanese-t adni!!!!
Inkább ne legyen kutyátok !
A gyerekszerető családi kutya az azért családi kutya, mert a családban a helye, igényli az emberi társaságot. Úgy nem megy, hogy amikor kell kutya, akkor legyen tökéletes, de amikor nem, akkor álljon félre, jógjon a szögre akasztva csendben.
Inkább menjetek el akkor egy állatmenhelyre önkéntesnek, hétvégente járjatok el kutyát sétáltatni, jobb lesz mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!