Kutyasuliba és tömeg közlekedéshez milyen szájkosarat ajánlotok kistestű kutyának?
szia.
Én a haltit ajánlom az tökéletes lesz.
A halti NEM szájkosár! Simán ki tud belőle harapni a kutya, és nincs olyan hülye ellenőr, akinek be tudnád magyarázni, hogy az a darab "madzag" a kutyád orrnyergén szájkosár... Ne hallgass rá!
Mivel kistestű kutyád van, nem szükséges fémből készült komoly szájkosarat venni. Én a műanyagot ajánlom, ezt a fajtát:
Ebben jobban tud lihegni a kutya, mint a textil szájkosarakban.
nemnemnemnemnemnemNEM. A halti nem szájkosár, a halti egy vezetőszár, ami csak húzásra/rántásra feszül, "nyugalmi állapotban" lazán kiharap belőle a kutya.
Mi anyag szájkosarat vettünk, harapni ha akarna sem tudna benne (nem tudja eléggé kinyitni a száját), inni, nyalakodni viszont tud. Az egyetlen hátránya, hogy nagyon korlátozza a szájmozgást, az enyém lihegni sem tud benne rendesen :/
A legegyszerűbb fémet vagy műanyagot, ami felpróbálva jó rá és kényelmesnek tűnik.
Ez jó minőségű és sokan dicsérik:
Jaj,én kérek elnézést nem olvastam végig és hülyeséget írtam sorry igazuk van a többieknek a halti nem erre a célra van kitalálva én is a műanyag szájkosarat ajánlom jobb mint a fém,az én kutyámnak is olyan van igaz buszon nem kérik sőt fizetni sem kell neki de azért vettem egyet:)
Még egyszer bocsi.
Semmi gond :)
Akkor majd elmegyünk egy felszerelés boltba és rápróbálunk egy műanyag szájkosarat nekem is szimpibb mint a fém főleg,hogy bichonom van , emberekkel nagyon barátságos,ezért tömeg közlekedésn nem szivesen adnám rá ,mert attól olyan vadnak tűnik de hát a szabály az szabály , héven amikor nincs ellenőr tuti leveszem róla, nem egy kutyát láttam már,hogy nincs rajta szájkosár,de a gazdi kezébe van és amikor felszáll az ellenőr egyből rátette a kutyára :)
csak a textilbe nem tud lihegni,és hát mondjuk 30 fokba 30-40 perc hévezés elég sok lenne..
veszek egy műanyag szájkosarat és csak akkor adom rá,ha jön az ellenőr vagy sokan vannak , amúgy meg az ölembe lenne,nem a földön..
meg nem csak a kutyasuli miatt lenne fontos a szájkosár,hanem Pestre fogok bejárni kutyakozmetikai tanfolyamra és hát amikor kell akkor beviszem a kutyámat,illetve ha ott dolgozok akkor viszont nap mint nap befogom vinni,így minden nap héveznem vagy buszoznom kell és amikor meleg van akkor jobb ha tud lihegni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!