Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kistestű kutyát ajánlan...

Milyen kistestű kutyát ajánlanátok egy 16 éves lánynak?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 18:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nemár hogy ennyi,azt hittem kifejted..ezt te se gondoltad komolyan? És ha most felsorolom magyarország összes kistestű kutya állományát mit csinálsz?
2012. aug. 21. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:

semilyet...

lusta típus vagy vagy sportos, vagy szeretsz mozogni? sokat vagy otthon vagy eleljársz? mennyire akarod ápolni a kutyát, milyen fajta szőr tipusa legyen? mennyit akarsz kutyakozmetikusra költeni?

2012. aug. 21. 18:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Hm... Kistestű kutyából is nagyon sokféle létezik. Ami "általánosabb", az szerintem Border Collie, vagy Csivava.
2012. aug. 21. 18:54
 4/12 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! nyugodtan leírhatnád nekünk hogy,milyen környezete lenne a kutyának,és egy kicsit még leszűkíthetnéd a keresési kört,mert ez így egy kicsit megnehezíti a dolgunkat a keresésben.

üdv: egy ember aki segítene :))))) :D

2012. aug. 21. 18:54
 5/12 A kérdező kommentje:
családi házba lakunk jó nagy udvarral szóval akár kint is lehet. játékos legyen és könnyen tanítható. én 1 mopszot szeretnék, szerintetek ez jó ötlet?
2012. aug. 21. 19:02
 6/12 anonim ***** válasza:
ha nem írsz semmi részletet akkor csak azt tudom mondani menj el menhelyre hozz el onnan egy kutyát. Így legalább segítettél egy kutyuson. (Én 15 évesen hoztam el egy kutyust menhelyről most 16 éves vagyok és nagyon hálás kutyus lett)
2012. aug. 21. 19:02
 7/12 anonim ***** válasza:
kinti vagy benti tartással? (bár ha mopsz csak bent lehet),mennyit sétáltatnád? Mennyit szánnál a kutya vételárára? <- ez fontos.
2012. aug. 21. 19:03
 8/12 A kérdező kommentje:
a menhelyen már én is gondolkoztam hogy kiválasztok random egy pici kutyust
2012. aug. 21. 19:03
 9/12 A kérdező kommentje:
benti is lehet. sétálni naponta 2x vagy 3x tudnám elvinni. árba olyan 50ezret szánnék rá max
2012. aug. 21. 19:05
 10/12 anonim ***** válasza:

kertbe nem rakunk kistestűt kutyát lakni,ez evidens.

És nem véletlenül kérdeztem a kutya vételárat,sejtettem a kérdésedből hogy nem vagy otthon a témában.

Olvasd el vásárlás előtt ezeket mindenképp,rendben?

[link]

[link]

2012. aug. 21. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!